El este cel mai greu de cucerit bărbat al zodiacului! Te bagă în patul lui, dar nu şi în inimă

El este cel mai greu de cucerit bărbat al zodiacului! Te bagă în patul lui, dar nu şi în inimă. Am putea spune că asta e cea mai încăpăţânată zodie masculină şi ai mult de furcă dacă vrei să îl seduci definitiv.

RomaniaTV.net
12 iun. 2016, 10:13
El este cel mai greu de cucerit bărbat al zodiacului! Te bagă în patul lui, dar nu şi în inimă

Ca și zodie, acest tip de bărbați nu se numără printre cei mai…ușuratici bărbați ai zodiacului. Sunt destul de greu de cucerit, dar și când faci asta, așteaptă-te la clipe magice alături de el. Ce să faci și ce să nu faci unui bărbat de genul acesta pentru a-i intra în grații? Care sunt punctele lui tari și care sunt punctele slabe? Îți spune Elli.ro!

Este încăpățânat

Încăpățânarea este o caracteristică a zodiei, care se manifestă și la această zodie, fie că vorbi de bărbați sau femei. Bărbații sunt însă puțin mai maleabili din acest punct de vedere, încăpățânarea lor putând fi demontată destul de repede, dacă știi cum să îi iei. Este nevoie de timp și de multă pricepere pentru a face asta, dar ei sunt dispuși să renunțe la această caracteristică negativă care îi definește dacă vâd că te chinui puțin pentru a le intra în grații.

Continuarea pe elli.ro