El este primul iubit al Simonei Halep. Povestea de dragoste a celei de-a doua jucătoare de tenis a lumii

Andrei Mlendea este prima dragoste a Simonei Halep. Cei doi au fost împreună când sportiva avea 18 ani, dar s-au despărţit după scurt timp. Au reluat relaţia după câţiva ani, când Andrei o antrena pe Simona, însă în 2013 cei ei au încheiat atât colaborarea sportivă, cât şi relaţia amoroasă.

14 sept. 2014, 18:43

SIMONA HALEP a încercat să-şi ţină viaţa privată departe de ochii curioşilor, însă din când în când ies la iveală detaliile picante despre viaţa sa personală. Apropiaţii săi au dezvăluit pentru spynews.ro că la 18  ani SIMONA HALEP a fost lovită pentru prima dată de fiorii dragostei.

Citeşte şi Simona Halep trece la un nivel superior. Nici Ilie Năstase nu a visat aşa ceva

Cel care i-a furat inima este Andrei Mlendea, fost tenisman şi el, care acum se ocupă cu pregătirea sportivilor. Potrivit surselor, relaţia dintre Andrei şi Simona s-a stins după doar câteva luni, însă cei doi şi-au mai dat o şansă în 2012.

Atunci au decis să colaboreze şi pe plan profesional, întrucât Andrei devenise antrenor între timp. Au colaborat pe ambele fronturi timp de aproape un an şi părea că le merge de minune, astfel că decizia de a pune capăt poveştii a uimit pe toată lumea. Se zvoneşte că tatăl Simonei s-a implicat în despărţire, el nefiind de acord cu relaţia celor doi.

Citeşte şi Zi SUPERBĂ pentru SIMONA HALEP. Primele IMAGINI de la NUNTĂ