Elena Băsescu şi-a botezat fetiţa. Traian Băsescu: Anastasia îmi seamănă VIDEO

Duminică, 14 octombrie, Elena Băsescu şi-a botezat fetița de patru luni. Ziua în care mezina fostului președinte a ales să își creștineze micuța pe care o are cu afaceristul Cătălin Gheorghe este una cu o semnificație importantă pentru credincioși, întrucât o cinstesc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva.

RomaniaTV.net
14 oct. 2018, 14:17
Elena Băsescu şi-a botezat fetiţa. Traian Băsescu: Anastasia îmi seamănă VIDEO

Traian Băsescu a oferit câteva detalii legate de micuța Anastasia, pe care o iubește ca pe ochii din cap, dar și despre botez.

„O botezăm duminică, 14 octombrie. O botezăm pe piticuță. E sănătoasă. Are trei luni și nu a răcit niciodată. S-a născut mai robustă, ea s-a născut cu 3,8 kg. Râde la mine. Fiecare vrea să o legene sau să îi dea de mâncare. Bietul copilaș este prea mic să suporte. În ultima vreme a devenit mai agitată pe timpul nopții. E un copil foarte frumos. Am patru nepoţi (trei de la Elena și un băiețel, Răducu, de la Ioana, fiica lui cea mare – nr.r), două fetițe și doi băieței”, a declarat fostul președinte pentru România TV, care a mai adăugat și că micuța Anastasia îi seamănă cel mai tare dintre toți nepoții.

Citeşte şi: Sărbătoare mare în familia Băsescu. Nepoţica fostului preşedinte va fi botezată duminică VIDEO

Petrecerea va fi una restrânsă, la un local de fițe din Nordul Bucureștiului, unde vor participa familiile celor doi, nașii, dar și câțiva prieteni de suflet ai părinților.

Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, are trei copii: primii doi, Sofia și Traian, sunt din căsătoria cu Bogdan Ionescu, de care a divorţat în septembrie 2016, al treilea este Anastasia, născută în vara lui 2018, din relația cu omul de afaceri Cătălin Tomată.