Elena de la Mandinga a scăpat de coşuri, dar nu şi de semnele de pe faţă. „Sunt nişte găuri care trec greu”

Elena de la Mandinga a scăpat de coşurile oribile care i-au invadat faţa în urmă cu câteva luni, din cauza unei infecţii în organism. Acum, artista trebuie să mai aibă răbdare să-i treacă semnele de pe faţă.

RomaniaTV.net
02 oct. 2013, 12:30
Elena de la Mandinga a scăpat de coşuri, dar nu şi de semnele de pe faţă. „Sunt nişte găuri care trec greu”

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, s-a umplut de cosuri pe fata si a crezut ca se pot trata cu cateva creme de la farmacie, insa nu a reuşit decât să-şi agraveze starea. După mai multe controale, bruneta a găsit în sfârşit un dermatolog care a găsit unde era adevărata problemă şi i-a recomandat un tratament care a scăpat-o, în sfârşit, de atât de inesteticele coşuri, scrie Wowbiz.ro.

Acum, însă, Elena trebuie să aştepte să i se vindece semnele de pe faţă şi, foarte probabil, va trebui să apeleze în viitor la laser, pentru a corecta imperfecţiunile.

Potrivit unei apropiate a cântăreţei, coşurile au adus-o în pragul depresiei pe solista de la Mandinga. „A fost disperata cu cosurile. Pe zi ce trecea ii ieseau tot mai multe. La un moment dat nici nu le mai putea acoperi cu fond de ten. A cheltuit zeci de milioane pe controale si analize. Intr-un final, un doctor dermatolog din Bucuresti i-a depistat microbul. A facut tratament cu antibiotice, si-a luat creme, solutii de la farmacie si incet-incet au inceput sa-i treaca. Daca nu se machia in continuare, ii treceau mai repede, dar n-are ce face, e persoana publica, are concerte, sedinte foto. Acum a scapat de infectie doar ca i-au ramas niste semne, niste gauri care trec mai greu”, a povestit prietena Elenei Ionescu.