Elena Merişoreanu a făcut anunţul care întristează toată România

După trei luni de la moartea regretatei artiste Ileana Ciuculete, fii solistei se luptă pentru averea pe care a lăsat-o. Au început un război crâncen împotriva lui Cornel Gales. Cei doi fii, Mugurel și Cristi Sfetcu îl acuză pe fostul șot al mamei lor că a primit o parte mai mare din avere, lucru care nu se cuvinte, spun ei.

RomaniaTV.net
24 iun. 2017, 20:07
Elena Merişoreanu a făcut anunţul care întristează toată România

Cântăreața Elena Merișoreanu, apropiată de familia regretatei artiste, a explicat de fapt această controversă.

„Nu îmi face plăcere să vorbesc despre asta. Cât a fost de tristă pieredrea Ilenei Ciuculete, atât de bucuroasă am fost când am văzut relația dintre Cornel Galeș și copiii Ilenei. Tot timpul spunea că vrea să se ocupe de ei, să le facă videoclip, să le scoată CD-uri, și chiar a făcut asta. M-a impresionat și mormântul ei, cât de aranajat l-a facut. Omul asta chiar a iubit-o.

Ce avere atâta de mare? Nu e o avere atât de mare, fabuloasă. A fost o perioadă în care poate nu au câștigat atât de mult. A fost și post, a fost și iarna, a fost și boala. Cred că și-ar fi cumpărat o casă din toți banii cheltuiți la acea clinică particulară. Îmi pare tare rău și sper să ajungă la o înțelegere, să le lumineze mintea. Ea se rostogolește în mormânt, dacă stau să mă gândesc. Nici bine nu s-a răcit pământul și se întâmplă asta.

Ei au vrut demult să vândă casa. Au spus că e prea mare, cheltuielile sunt prea mari. După ce ea a decedat, el nu a mai vrut să o ia, a spus ca e prea mare pentru el și și-a luat un apartament de două camere”, a continuat Elena Marisoreanu, conform wowbiz.