Elena Merişoreanu, dramă după revenirea din junglă

Elena Merisoreanu a acceptat sa participe la show-ul filmat in jungla nu doar pentru a trai o noua experienta, ci si pentru suma care i-a intrat in buzunar. Si aici vorbim de cateva mii de euro bune, conform unor zvonuri din showbiz, Elena fiind cel mai bine platita concurenta.

31 mart. 2015, 12:45
Elena Merişoreanu, dramă după revenirea din junglă

Elena Merisoreanu a acceptat sa traiasca in jungla, contra unei sume frumusele de bani. Din pacate, interpreta   nu se va putea distra cu banutii obtinuti, fiind nevoita sa investeasca suma castigata intr-o interventie chirurgicala la care sotul ei va fi supus. 

Barbatul are probleme cu inima de ani buni, iar recent a facut infarct. Astfel, cantareata de muzica populara a umblat cu sotul ei prin doctori, i-a facut investigatii, iar medicii i-au spus ca trebuie sa-l opereze cat mai repede. Noroc ca “Merisor”, asa cum au poreclit-o colegii din jungla, are ceva bani la saltea, dupa show-ul la care a participat. Operatia la inima a sotului ei este destul de costisitoare si trebuie facuta cat mai repede pentru ca altfel situatia s-ar putea agrava.

„E primul lui infarct. Speram, cu ajutorul medicilor, sa intre in operatie si sa treaca cu bine peste tot. Noi suntem oameni puternici, o sa trecem cu bine. Are diabet si nu a tinut regim, probabil ca asta i-a afectat valvele de la inima. El e un om puternic si nu a cazut psihic. In tinerete a mai scartait relatia, insa daca m-as mai naste o data tot pe el l-as alege de sot. El este sufletul meu pereche. Mereu am trecut prin greutati cu credinta multa”, a spus Elena Merisoreanu, recent, la Pro TV care a organizat show-ul in jungla.

Elena Merişoreanu SE TUNEAZĂ la 66 de ani. „În jurul ochilor şi al gâtului vreau să insist mai mult…”