Elena Udrea a ales numele fetiţei. Vezi cum o s-o cheme şi ce semnificaţie are

Elena Udrea, condamnată definitiv la şase ani de închisoare cu executare, va naşte peste câteva luni, cel mai probabil în Costa Rică, ţară în care are statut de refugiat politic. Momentul este aşteptat cu nerăbdare de fostul politician care a ales, într-un final, şi numele fetiţei. 

27 iun. 2018, 15:44

Poate cel mai emoţionant moment pentru Elena Udrea şi Adrian Alexandrov a fost alegerea numelor fetiţei lor care va veni pe lume peste câteva luni. 

„Am vrut să ţin secret încă o perioadă numele, dar Adrian este foarte nerăbdător cu privire la tot ceea ce ţine de copil. În plus, familiile şi toti prietenii îl ştiu, aşa că s-a aflat mai devreme. Ne-a luat ceva timp să ne decidem, nu mă gândisem niciodată în mod serios cum ar fi dacă as avea un copil, ce nume i-aş pune dacă ar fi fetiţă. Primul pe care l-am ales şi am convenit cu Adrian imediat asupra lui, a fost Maria. Mai ales după ce am pierdut unul din gemeni, m-am rugat mult Sfintei Fecioare să îl păstrez pe acesta şi am promis ca o să îi poarte numele, dacă va fi fată. În plus, mama e Maria şi cum este prima ei nepoată, e o bucurie în plus pentru ea”, a mărturisit Elena Udrea, potrivit evz.ro.

„Pe urmă, am cautat un al doilea prenume care să i se potrivească alături de celălalt. A fost ca o revelaţie când am pronunţat Alexandrov Eva Maria. Ambele sunt biblice şi, prin cele care le-au purtat, au semnificţia Femeii absolute: de la prima femeie pe Pământ, Eva, cu păcatul originar la Maria, fecioara sfântă, mama Celui care a şters păcatele tuturor prin sacrificiul Lui, Iisus Hristos. Aşa că am rămas la Alexandrov Eva Maria, chiar dacă ulterior Adrian venise şi cu alte variante, frumoase de asemenea, dar care nu spuneau nimic”, a completat Edrea. 

Vezi şi: Elena Udrea, mesaj pe Facebook din Costa Rica: „Uite aşa a reuşit sistemul…”

Elena Udrea ar urma să nască la Spitalul „Cima” din San Jose, frecventat de mulți străini, în special americani și canadieni. O naștere aici costă 5.000 de dolari, iar conducerea clinicii arborează în curte steagul țării din care provine proaspăta mămică, scrie GSP.

Prima reacţie a iubitului Elenei Udrea, după ce aceasta a fost condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”

Din acești bani, taxa spitalului este de 1.500 de dolari, iar restul merge către doctorul independent care este contractat de spital.

Adrian Alexandrov, ANUNŢ SURPRINZĂTOR despre relaţia cu Elena Udrea. Se întâmplă chiar înainte de NAŞTERE

„Cima este o instituție privată, dar spitalele de stat din Costa Rica nu sunt departe ca nivel al condițiilor de spitalul nostru. Sistemul medical public este foarte bine pus la punct. Eu plătesc 1.200 de dolari pe lună contribuția la sănătate și nu am nevoie de ea. Dar din acești bani se pot plăti serviciile pentru alți pacienți care nu-și permit”, a precizat directorul spitalului, Alejandro Ayon.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a anunțat că va pleca de urgență în Costa Rica.