Elena Udrea: Apreciez poziţia curajoasă a lui Tăriceanu

Elena Udrea transmite un mesaj de susţinere pentru Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta a vorbit despr eexistenţa statului paralel.

RomaniaTV.net
22 dec. 2017, 13:51
Elena Udrea: Apreciez poziţia curajoasă a lui Tăriceanu

„Dupa 11 ani de la “biletelul roz”, azi ii dau dreptate lui Tariceanu si ii apreciez pozitia curajoasa, constanta si argumentata in favoarea reinstaurarii democratiei si impotriva abuzurilor pe care le comit in Romania, reprezentatii puterii oculte a serviciilor secrete si a justitiei de tip “camp tactic”.
Viata nu inceteaza sa ne ofere sansa de a invata din greselile trecutului…”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Daniel Dragomir, fostul ofiţer SRI, a declarat vineri că a existat un mandat de ascultare/urmărire din partea SRI pentru 80 de persoane din conducerea statului, ţinta fiind Călin Popescu Tăriceanu, într-un dosar deschis în 2013 şi din care s-a desprins ulterior cauza Microsoft.

Călin Popescu Tăriceanu, a declarat vineri, legat de mandatul de ascultare/localizare pe numele său, într-un dosar din care s-a desprins cazul Microsoft, că nu a fost anunţat de mandat, iar situaţia denotă existenţa statului paralel.

Citeşte şi: Daniel Dragomir: Peste 80 de oameni din conducerea statului au fost ascultaţi şi urmăriţi de SRI. Ţinta ar fi fost Tăriceanu