ELENA UDREA arestată. „Au luat-o ca pe un CRIMINAL… S-o scoată în piaţa publică şi să o bată cu pietre”

ELENA UDREA a fost din nou arestată. Prietena fostului lider PMP, Ruxandra Dragomir, consideră că este "nedrept" ce i se întâmplă deputatului şi spune că dacă Udrea "trebuie să plăteasca pentru tot ce s-a întâmplat rău în România, s-o scoată în piaţa publică şi să o bată cu pietre".

26 feb. 2015, 10:19
ELENA UDREA arestată. „Au luat-o ca pe un CRIMINAL… S-o scoată în piaţa publică şi să o bată cu pietre”

Ruxandra Dragomir povesteşte pe Facebook că, miercuri, a fost alaturi de Elena Udrea la Inalta Curte, unde s-a decis arestarea sa preventivă.

Ulterior am fost la ea acasa asteptand decizia…decizia a venit la ora 14.54, in scurt timp si politia…si au luat-o pe Elena ca pe un criminal…In catuse. Dupa acel moment nu am avut putere sa scriu nimic. Scriu acum…

Dumnezeu nu bate cu parul, dar vede uriasa nedreptate care se comite in cazul Elenei. Nu este normal ca Elena, prezumtiv nevinovata, sa meargă in arest, inainte ca macar dosarul sa fie trimis in judecata, doar pe declaratiile si denunturile altor oameni care, desi isi recunosc vinovatia, stau liberi tocmai pentru ca au capacitatea sa spuna ce vor, chiar sa minta.

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA, din nou în cătuşe. Poliţiştii au ridicat-o de acasă. Fostul ministru a ajuns în arest VIDEO

E nefiresc sa luam in considerare declaratiile unora nedublate de o alta proba si sa facem din acestea adevarul absolut.

Nu e sanatos pentru Justitie sa fie arestata in timp ce asa-zisa sa prietena se afla sub control judiciar chiar daca s-a dovedit ca a dorit sa influenteze declaratiile altor martori si a facut la randul sau, un denunt fals.

La fel cum mi se pare de domeniul fantasticului sa inovezi in practica judiciara printr-un denunt colectiv, fiind evident ca oamenii care fac aceste declaratii in fata procurorilor, la comun, s-au pus de acord inainte asupra a ceea ce trebuie sa spuna.

CITEŞTE ŞI CTP: Nu cred că Traian Băsescu s-a DEZBRĂCAT de secrete în faţa Elenei Udrea

Daca Elena Udrea cea mai curajoasa, demna si puternica femeie pe care o cunosc, trebuie sa plateasca pentru tot ce s-a intamplat rau in Romania, s-o scoata in piata publica si sa o bata cu pietre. Tot acest circ nu isi are rostul„, scrie prietene Elenei Udrea.