Elena Udrea: Coldea s-a implicat serios pentru ca Ponta să piardă în faţa lui Iohannis la prezidenţialele din 2014

Elena Udrea a făcut dezvăluiri la România TV din Costa Rica, confirmând declaraţiile lui Sebastian Ghiţă care a spus că Ilie Sîrbu a fost luat de mascaţi înainte de alegerile prezidenţiale din 2014 pentru a pune presiune pe Victor Ponta.

RomaniaTV.net
15 mart. 2018, 21:05
Elena Udrea: Coldea s-a implicat serios pentru ca Ponta să piardă în faţa lui Iohannis la prezidenţialele din 2014

„Coldea s-a implicat activ în 2014 în campania electorală. A încercat să-i reducă şansele lui Ponta să cîştige, ridicându-i socrul în campanie. George Maior nu ştia nimic de asta, mi-a spus că era siderat de întâmplare. Acţiunea aceea nu a fost programată de mai de mult. Eram şi eu candidat. L-am întrebat pe Maior cum e posibil şi a zis, uimit şi şocat, că acţiunea a fost făcută de Coldea cu kovesi şi s-a supărat că a fost ceartă între familii. Nu mă interesa că e împotriva lui Ponta. I s-a reproşat şi soţiei lui Maior că s-a ajuns la arestarea lui Ilie Sârbu. La fel cum mi-au arestat fostul soţ în plină campanie, aşa s-a întâmplat şi în cazul lui Victor Ponta”, a declarat Elena Udrea la România TV.

Sebastian Ghiță a relatat un episod el și Laura Codruța Kovesi: șefa DNA l-ar fi amenințat că îl va aresta dacă va mai vorbi, chiar și la telefon, cu Elena Udrea.

Într-o zi, Kovesi a venit nervoasă, asculta telefoanele prin București, și mi-a zis: „dacă te prind că mai vorbești cu Elena Udrea…” Eu m-am uitat așa, prost, la ea. Mi-a zis: „Dacă te mai vezi cu Udrea, te arestez„, a spus Sebastian Ghiță la Antena 3.