ELENA UDREA face senzaţie la POLIŢIE, în ţinute sexy şi rochii mulate GALERIE FOTO

Elena Udrea, aflată sub control judiciar, bate drumul de două ori pe săptămână la Poliţie pentru a da cu subsemnatul. Celebră pentru poşetele scumpe, pantofii şi hainele de lux, fosta blondă de la Cotroceni nu renunţă la ţinutele sexy, rochii sau pantaloni mulaţi, nici când merge în faţa poliţiştilor. De câte ori calcă pragul secţiei, Udrea face senzaţie cu hainele care îi scot în evidenţă formele corpului. 

20 sept. 2015, 08:03

Deputatul Elena Udrea trebuie să se prezinte la Secţia 2 de Poliţie din Capitală, în fiecare marţi şi vineri, conform programului stabilit după ce a fost pusă sub control judiciar. Fiecare vizită la poliţie este un prilej pentru Elena Udrea de a-şi etala rochiile elegante, dar şi ţinutele sexy. Unele ţinute par, mai degrabă, potrivite pentru petreceri, nicidecum pentru o simplă vizită la poliţie.

De câteva ori, Elena Udrea a preferat să vină la poliţie într-o ţinută casual sau smart-casual, alcătuită dintr-o pereche de pantaloni mulaţi sau drepţi, la care a asortat o bluză simplă sau un tricou cu imprimeu.

 

 De când a fost eliberată din arestul preventiv, Elena Udrea s-a prezentat de mai multe ori la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde a încercat să-i convingă pe judecători să o scape de controlul judiciar. Apariţiile ei la ICCJ nu au fost lăsate la voia întâmplării, iar ţinutele au fost impecabile. Rochiile sobre sau lejere, de vară, erau asortate cu pantofi eleganţi cu toc şi clutch-uri.

De remarcat că Elena Udrea pune mai puţin accent pe accesorii, rareori fiind văzută cu cercei, colierele sau brăţări asortate ţinutelor.

 

 

CITEŞTE ŞI: Elena Udrea şi Valentin Chifu se iubesc pe ascuns. Imaginile care îi dau de gol VIDEO