ELENA UDREA i-ar fi transmis, prin gestul său, un mesaj lui Traian Băsescu: El este NAŞUL

Gestul controversat al Elenei Udrea din plenul Camerei a fost interpretat în fel şi chip. Deputatul l-a explicat ulterior, spunând că mesajul a fost adresat "unei persoane dragi". Unii susţin că mesajul ar fi fost pentru Traian Băsescu.

10 feb. 2015, 08:00
ELENA UDREA i-ar fi transmis, prin gestul său, un mesaj lui Traian Băsescu: El este NAŞUL

Ipoteza unui mesaj transmis lui Traian Băsescu este sugerată de jurnalistul Radu Tudor.

Lui Traian Basescu i s-a spus Nasul. A fost vorba in toti acest 10 ani de Nasul unei organizatii de tip mafiot. Devoalata abia azi de procurori si judecatori in dosarele ce implica o combinatie uriasa intre crima organizata si cercuri politice inalte din regimul Basescu”, a scris Radu Tudor, pe blog.

„Mult comentatul gest de tip mafiot facut de iubitoarea statului de drept Udrea este explicat chiar de ea : 

Văd că gestul meu din Parlament în care am dus mâna la nas a creat mare vâlvă şi s-a transformat în subiect de analiză semiotică.
În realitate, e un semn pe care l-am făcut unei persoane dragi mie, căreia am vrut să-i transmit că „totul e în regulă”.

In regula? Adica Udrea nu va vorbi la inchisoare impotriva Nasului Basescu? Si banii raman la loc sigur? Sa avem rabdare”, a mai spus jurnalistul.

Elena Udrea a făcut un gest surprinzător, în plenul Camerei Deputaţilor. După ce şi-a rostit discursul de la tribună, Udrea a căutat camerele de luat vederi şi şi-a dus mâna la nas, uitându-se în jur pentru a se asigura că este văzută. Gestul a fost interpretat de unii drept unul mafiot sau unul masonic, însă deputatul l-a explicat alfel pe Facebook după vâlva creată. 

CITEŞTE ŞI Gestul NEOBIŞNUIT făcut de Elena Udrea în plenul Camerei. Ce semnificaţie are