ELENA UDREA, în arest. Avocatul Marius Striblea: Nu a DENUNŢAT pe nimeni, n-a fost întrebată de BĂSESCU

Marius Striblea, unul dintre avocaţii Elenei Udrea, spune că procurorii nu au întrebat-o pe fosta şefă a PMP, aflată în arest, despre Traian Băsescu, iar aceasta nu a făcut, până în acest moment, niciun denunţ.

12 feb. 2015, 15:40
ELENA UDREA, în arest. Avocatul Marius Striblea: Nu a DENUNŢAT pe nimeni, n-a fost întrebată de BĂSESCU

Avocatul Marius Striblea spune că a început pregatirea apărării pentru contestaţia la decizia arestării preventive, spunând CĂ îşi păstrează „optimismul”

„În acest caz, nu există niciun fel de probă , doar suspIciuni. Acest caz a fost construit doar pe denunţuri făcute de cei care s-au apărat în acest mod pentru a-şi salva carierele, libertatea, familia. (…) În acest dosar, sunt meţionate zeci de nume de politicieni de top, cu nume şi prenume, cu sume presupuse a fi încasate… Numele cunoscute… dar nu au fost chemaţi să dea cu subsemnatul  sau măcar să li se aducă la cunostinţă vreo invinuire”, a explicat Striblea.

Întrebat facă procurorii au întrebat-o pe Elena Udrea de Traian Băsescu, avocatul a răspuns: „Nu”. De asemenea, întrebat dacă Udrea a făcut vreun denunţ, Striblea a negat, însă la întrebarea dacă va denunţa pe cineva, aceSta a răspuns: „Întrebati-o pe dumneaei”.

Striblea a mai precizat că Elena Udrea nu are cum să se vadă în arest cu fostul ei soţ, Dorin Cocoş.

„Nu este foarte simplu să treci peste asemenea momente, dar doamna Udrea gestionează cu putere această situaţie şi  este hotărâtă să lupte pentru libertatea ei”, a  mai spus Striblea.

Avocatul a arătat că nu cunoaşte ultimul mesaj pe Facebook al Elenei Udrea, dar „se pare că, in esenţă, in raport de acuzaţiile care se aduc, singura vină este că a fost soţia lui Dorin Cocoş”.

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA, un nou mesaj pe Facebook din AREST: „E un veritabil DELIR”

Striblea a precizat că mesajele pe Facebook sunt postate „probabil de persoane din echipa dumneaei”, aceasta neavând acces la internet şi la telefon mobil.

Striblea a mai declarat că Elena Udrea are dreptul la o vizită pe săptămâna şi aceasta va avea loc vineri.

Despre starea de spirit a lui Udrea, avocatul a spus că este una „constant optimistă”, iar acesta nu s-a plâns de condiţiile din arest, deşi el nu crede că este „ca acasă„.