ELENA UDREA, întâlnire cu Dorin Cocoş în instanţă. Ce au vorbit cei doi foşti soţi. „Mă simt VÂNATĂ”

Elena Udrea s-a întâlnit, marţi, la ICCJ, cu fostul său soţ, Dorin Cocoş.  Udrea a mărturisit că i-a urat "La mulţi ani" lui Cocoş, pentru că a fost ziua lui de naştere, şi le-a spus jurnaliştilor că nu ştie dacă acesta divorţează de a doua soţie. Udrea s-a întâlnit la Curtea Supremă şi cu Alina Bica. 

04 aug. 2015, 08:21
ELENA UDREA, întâlnire cu Dorin Cocoş în instanţă. Ce au vorbit cei doi foşti soţi. „Mă simt VÂNATĂ”

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat marți la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a avut loc un nou termen al dosarului „Gala Bute”, în care este judecată pentru fapte de corupție.

Potrivit România TV, foştii soţi Elena Udrea şi Dorin Cocoş s-au întâlnit şi s-au pupat în sala de judecată. 

„I-am spus La Multi Ani lui Dorin Cocos ca a fost ziua lui”, a spus, la plecare, Elena Udrea. Aceasta a precizat că Dorin Cocos nu i-a spus dacă divorteaza de a doua soţie. 

Întrebată despre oamenii care i-au fost dragi şi pe care i-a întâlnit marţi la ICCJ, Udrea a spus: „Da, din punctul meu de vedere oamenii nu se schimba. Am aceleasi sentimente pentru toti cei care mi-au fost prieteni la un moment dat sau care au facut parte din viata mea. Viata e cu bune si cu rele. Este nu doar aşa cum ne-am dori noi să fie, în viata sunt si lcururi pe care nu le meriti, Dar asta e , le ducem”. 

Citeşte şi Aglomeraţie de VIP-uri la Înalta Curte de Justiţie. Udrea, Obreja, Bica şi Cocoş, în faţa judecătorilor VIDEO

Udrea s-a întâlnit şi cu Alina Bica. „Am salutat-o si i-am urat succes”, a spus Udrea.

Pe de altă parte, Udrea a ţinut să constate că există „un interes uriaş” faţă de ea: „Asta e, e vacanta parlamentara, şi toata lumea face ce poate. Unii au plecat din tara, isi fac vacanţa pe la Miami, in Italia… Eu am fost la Navodari, dar asta e … Trebuie sa imi acord si aceste statut de privilegiata în raport cu dvs. Adică sunteti mereu cu ochii pe mine.”

Întrebată de jurnaliști dacă dorește să plece în străinătate, Udrea a spus: „Nu aș vrea să plec nicăieri. Aș vrea doar să nu mai fiu fotografiată non-stop. Când nu sunt paparazzi, sunt câțiva cetățeni de bine care fac fotografii și apoi le trimit presei, astfel încât efectiv mă simt vânată. Nu fac nimic mai mult decât face orice om. Da, și eu mănânc, și eu dorm, și eu mă duc la toaletă, dar nu cred că astea trebuie să fie momente pe care să le surprindem cu telefonul mobil și să le dăm spre publicare. Fiecare cetățean care are un telefon mobil devine un paparazzo în România”.