Elena Udrea îşi aduce mama în Costa Rica

Elena Udrea ia o decizie neașteptată înainte de a deveni pentru întâia oară mămică. Fosta blondă de la Cotroceni o va aduce pe mama sa în Costa Rica.

RomaniaTV.net
28 aug. 2018, 11:06

Mai sunt doar două luni până când Elena Udrea va deveni mămică. În octombrie este programată naşterea fetiţei sale şi tot atunci a fixat şi venirea mamei sale.

Au trecut şapte luni de când Elena Udrea (44 de ani) s-a stabilit în Costa Rica. Îi merge bine acolo, îşi duce sarcina liniştită, iar la mijlocul lunii octombrie este programată naşterea fetiţei sale, care va primi numele Eva Maria. În tot acest timp, logodnicul Elenei a făcut naveta România – Costa Rica, iar zilele trecute  tocmai s-a întors de acolo.

În cele zece zile petrecute împreună, fosta politiciană şi Adrian Alexandrov (33 de ani) au pus la punct câteva detalii legate de venirea pe lume a bebeluşului, iar cel mai important este cel legat de persoana care o va ajuta pe mămică în primele luni după naştere. Nu a vrut să audă de bone deocamdată, ci a considerat preţioasă prezenţa mamei sale, care îi va da sfaturile necesare, dar şi ajutorul său.

Deşi are 67 de ani, Maria Veliceasa s-a pregătit cu toate forţele să îşi ajute fiica şi nepoata. “Elena se simte foarte bine, s-a îngrăşat destul de puţin. Ne pregătim să ne întâmpinăm copilul, au mai rămas vreo două luni până atunci. Am petrecut împreună zece zile, ne-am relaxat şi am pus la punct câteva detalii. Printre ele şi cine o va ajuta pe Elena, iar mama ei este omul cel mai potrivit într-o astfel de situaţie”, ne-a spus Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea. Camera şi lucruşoarele pentru nou-născut vor fi organizate în octombrie, cu puţin timp înainte de marele eveniment, arată Click.ro.

Elena Udrea a plecat în Costa Rica în luna februarie, când a şi anunţat că este gravidă. Ea a primit între timp şi sentinţa definitivă în dosarul “Gala Bute”: a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu.