Elena Udrea îşi doreşte cu ardoare să devină mamă. Ea a mers în Grecia pentru o procedură de fertilizare in vitro

Elena Udrea îşi doreşte cu ardoare să aibă un copil! Potrivit ştiripesurse.ro, fostul ministru a mers în Grecia, pentru o procedură de fertilizare in vitro. 

RomaniaTV.net
07 aug. 2017, 14:25
Elena Udrea îşi doreşte cu ardoare să devină mamă. Ea a mers în Grecia pentru o procedură de fertilizare in vitro

Elena Udrea ar fi părăsit România cu direcţia Atena, chiar a doua zi după ce magistraţii au decis să îi ridice interdicţia de a părăsi teritoriul naţional. Potrivit stiripesurse.ro, ea a apelat la o procedură de fertilizare in vitro. 

Intenţia Elenei Udrea de a avea un copil nu este nouă. Ea a fost surprinsă anul acesta de paparazzi la o clinică de specialitate, la începutul lui iunie, numai că atunci a spus că doar a ajutat o prietenă din Buzău să găsească adresa clinicii.

„Am fost cu o bună prietenă din Buzău, am ajutat-o să identifice locaţia. Ea ajunsese cu un taxi şi am reuşit să-i dau o mână de ajutor. E o locaţie greu de reperat chiar şi pentru un bucureştean. Dacă aş avea o veste aşa mare, v-aş da-o eu, nu ar trebui să mă surprindă paparazzii. În principiu, da, îmi doresc, dar nu e cazul”, a declarat blonda.

Mai mult, blonda a făcut un exerciţiu de imaginaţie şi vorbit despre ce fel de mamă va fi:

„Nu ştiu cum aş fi ca o mămică, dar trebuie să ţi se întâmple ca să vezi.. Aş fi relaxată, aş avea un copil foarte relaxat. Ar fi un copil care trăieşte foarte independent”, a spus Udrea.

Luna trecută, Elena Udrea şi iubitul ei Adrian Alexandrov au anunţat pe o reţea de socializare că s-au logodit.