Elena Udrea: Măi, lichelelor, voi credeţi că toate abuzurile pe care le faceţi vor rămâne neplătite?

Elena Udrea îşi continuă atacurile lansate în primele zile ale anului. Ea acuză forţe oculte care conduc ţara şi avertizează că toate lucrurile vor ieşi la iveală la un moment dat. 

RomaniaTV.net
04 ian. 2018, 06:24
Elena Udrea: Măi, lichelelor, voi credeţi că toate abuzurile pe care le faceţi vor rămâne neplătite?

„Coldea si cativa ai lui, ramasi inca pe la butoanele puterii oculte din Romania, se dau acum de ceasul mortii cum a plecat Mazare din tara si a cerut azil pe undeva. Doua lucruri vreau sa spun, acestor nemernici:

1) Daca ce se intampla in Romania si in special in justitie este corect si conform cu legislatia internationala privind drepturile omului si etc., atunci Mazare va veni fedeles inapoi, la cererea autoritatilor noastre. Deci nu au de ce sa isi faca griji, nu-i asa?

2) Ce se mai intampla cu Ghita??? Aud? Ce a mai facut Sistemul sa il aduca in tara? Nu le mai aud gura nici slugilor dn presa gen Tapalaga, Dogioiu si altii de teapa lor!!! Nu va intereseaza sa il aduceti pe „fugarul” Ghita inapoi? Evident ca nu! Pentru ca va e frica de ce poate spune si proba Ghita. Ca poate sa scoata nu doar biletele de vacanta la Paris, Dubai, Seychelles etc., pe care vi le-a platit, casete cu Coldea si Kovesi pe la vilele lui si prin vie, ci chiar dovezi ale afacerilor pe care le-ati impartit si multe altele facute la cererea voastra!

Asa ca, despre Ghita, de la voi numai de bine! Liniste de mormant. Nici audierea video nu s-a mai facut, nimic!

Mai lichelelor, ca sa ma exprim deja consacrat, voi si cei din justitie si presa care va slujesc si va executa ordinele! Voi credeti ca toate abuzurile pe care le faceti, vor ramane neplatite? Credeti ca daca prostiti 200.000, 500.000, chiar si un milion de romani cu „lupta impotriva coruptiei”, o sa scapati fara sa raspundeti?

Mai puneti mana si cititi, nu doar scrieti! O sa aflati din istorie ca nu a scapat nimeni, toti care au facut asemenea abuzuri au platit, mai repede sau mai tarziu.

O sa platiti si voi!

P.S. Vedeti ca daca va mai puneti postacii sa scrie mesage pe pagina mea, va demasc toate conturile false cu care incercati sa manipulati cititorii. Va credeti destepti? Ati uitat ca m-ati facut „regina postacilor”?”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea a trecut rapid peste spiritul sărbătorilor şi a lansat pe pagina sa de Facebook o serie de atacuri dure la adresa oamenilor pe care ea i-a sprijinit de-a lungul timpului, încă din primele zile ale lui 2018.

„Daca va faceti calculul ca o sa fiti lasati in pace daca va mutati limba in fundul Sistemului acum si, pentru ca ati sarit in barca lui Johannis, eu va spun ca sunteti prosti pana la capat. Lichelele tot platesc odata si odata!”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Elena Udrea, ATAC DUR pe Facebook: „Mai lichelelor, aţi uitat cand lingeaţi clanţa să vă sprijin să luaţi funcţii în partid?”