Elena Udrea, marcată de pierderea unuia dintre gemeni. „M-am speriat. Nu am ştiut ce se întâmplă. Mi-am dat seama în câteva zile”

Elena Udrea a trecut, nu demult, printr-o dramă. La scurt timp după ce a aflat că va deveni mamă de gemeni în toamnă a venit şi vestea că unul dintre aceștia a pierit. Elena Udrea încearcă acum să depășească momentul. Într-o intevenție în emisiunea lui Cristian Brancu, Elena Udrea a vorbit despre momentul pierderii unuia dintre gemeni. 

RomaniaTV.net
22 mai 2018, 08:52
Elena Udrea, marcată de pierderea unuia dintre gemeni. „M-am speriat. Nu am ştiut ce se întâmplă. Mi-am dat seama în câteva zile”

 

„Este marcant… Mai degrabă m-am speriat, pentru că nu am mai avut o experiență ca asta. Nu am știut ce se întâmplă, mi-am dat seama în câteva zile. Pentru că nu se putea spune cu precizie dacă au rămas unul sau doi. A fost un moment foarte greu, mai ales că eram singură aici, într-un spital la 100 de kilometri de locul unde mă aflam eu. S-a întâmplat într-o sâmbătă, când nu erau doctorii. A trebuit să aștept ore întregi să vină. A fost traumatizant dar, la final, mi-am spus că așa a vrut Dumnezeu, să rămână unul singur. Important este spă fie sănătos. Imporant este să duc sarcina la sfârșit.”, a mărturisit Elena Udrea, citată de viva.ro.

În ceea ce privește rolul de viitoare mamă și întâlnirea cu fetița ei, Elena Udrea a spus: „Mă bucur că toate veștile sunt bune și copilul crește, este sănătoasă și lucrurile sunt așa cum trebuie să fie într-o evoluție normală a unei sarcini. Îmi doresc foarte mult să o cunosc pe cea mică. E ca și când ar fi o persoană nouă în viața mea. Dar trebuie să vă mărturisesc că nu renunț la ideea de a retrăi emoțiile și trăirile le care le-am avut în politică”.