ELENA UDREA, MOMENT EMOŢIONANT la congresul PMP. Vezi cine a apărut pe scenă

Elena Udrea a fost aleasă sâmbătă preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, după ce l-a învins detaşat pe Daniel Funeriu, iar ceilalţi trei contracandidaţi, Adrian Papahagi, Adrian Rădulescu şi Gelu Vişan, s-au retras din cursa pentru şefia partidului. Nu a fost singura surpriză de la Congres pentru Elena Udrea. Pe scenă a urcat mama ei, Maria.

RomaniaTV.net
07 iun. 2014, 16:55

Aproximativ 1.000 de delegaţi, din ţară şi din diaspora, la primul Congres al Partidului Mişcarea Populară (PMP) au ales sâmbătă, la Palatul Parlamentului, conducerea formaţiunii. După ce a fost făcut anunţul că Elena Udrea a câştigat alegerile la PMP, fostul ministru al Turismului a mai avut parte de o surpriză. Mama Elenei Udrea, Maria, i-a oferit pe scenă un frumos buchet de trandafiri roşii.

Pentru funcţia de secretar general a fost ales Cristian Petrescu, iar pentru cele de două funcţii de secretar general adjunct Ionuţ Sergiu Diacomatu şi Gelu Vişan.

Vicepreşedintele Departamentul pentru strategii şi relaţii politice a fost ales Ion Ştefan Vlaston, iar pentru funcţia de secretar executiv aferent aceluiaşi departament a fost ales Vasile Gherasim.

Funcţiile de vicepreşedinte şi secretar executiv pe Departamentul pentru Politici Publice au revenit lui Marin Anton şi Adrian Rădulescu, iar cele de vicepreşedinte şi secretar executiv aferente Departamentului Resurse Umane lui Nicolae Ivăşchescu şi Cătălin Cristache.

Pentru funcţiile de vicepreşedinte şi secretar executiv pentru Departamentul de comunicare şi imagine au fost aleşi Florian Dumitru Staicu şi Ciprian Mihai Rogojan, iar pentru cele de vicepreşedinte şi secretar executiv aferente Departamentului pentru Administraţie Publică au fost aleşi Gabriel Berca şi Iorga-Claudiu Palaz.

Vicepreşedinte şi secretar executiv la Departamentul pentru relaţii cu mediul de afaceri şi patronate au fost aleşi Mihail Florin Secară şi Florin Gheorghe.

În funcţiile de vicepreşedinte şi secretar executiv la Departamentul pentru relaţii cu societatea civilă şi sindicatele au fost aleşi Petru Movilă şi Mihaela Stoica.

Eugen Tomac şi Dan Radu Zătreanu au fost desemnaţi prin vot să ocupe funcţiile de vicepreşedinte şi secretar executiv la Departamentul românii de pretutindeni.

Pentru funcţiile de vicepreşedinte şi secretar executiv aferente Departamentului de relaţii internaţionale au fost aleşi Cristian Preda şi Valerian Vreme.

Delegaţii la Congresul PMP i-au ales în bloc pe preşedintele şi respectiv membrii în Comisia de arbitraj şi integritate a PMP: Rizia Tudorache (preşedinte), Edmond Tălmăcean, Neculai Enache, Cătălin Constantin Mic-Voinea, Paul Toderică, Cornel Ştirbeţ, Andrei Jean Fălcescu.

Pentru funcţiile de preşedinte şi, respectiv, membru în Comisia Centrală de Cenzori a PMP au fost aleşi Voicu Lepădatu, Simion Dumitru şi Marian Albulescu.
Congresul PMP s-a încheiat după opt ore de activitate, aşa cum a început, pe ritmurile melodiei ‘Happy’.