Elena Udrea: Nu riscul ca justiţia să fie sub control politic ne paşte, ci să rămână sub controlul Sistemului

Elena Udrea consideră că "povestea cu politizarea justitie prin noile propuneri de modificare a legilor justitiei este o prostie si o manipulare din partea Sistemului, care se lupta pe de o parte sa pastreze controlul asupra justitiei, pe de alta parte, sa pastreze legislatia actuala care permite abuzurile, astfel ca instrumentul numit "justitie" sa fie eficient in atingerea interesului de putere pe care Sistemul il are".

25 aug. 2017, 07:11
Elena Udrea: Nu riscul ca justiţia să fie sub control politic ne paşte, ci să rămână sub controlul Sistemului

„Într-o tara care nu are niciun fel de cultura institutionala iar puterea este extrem de personalizata si toata lumea vrea sa se puna bine cu cel care o detine, e nerelevant daca un sef de parchet e numit de Presedinte sau Guvern, daca Inspectia Judiciara e la CSM sau la MJ. Numirea respectiva ori activitatea Inspectiei va fi la fel de politizata. Iar seful de parchet ori cei de la CSM vor asculta mereu de cel care este considerat mai puternic.

Citeşte şi: Elena Udrea a răbufnit: „Băi, nenică, ăştia chiar ne cred proşti pe toţi?”

Inclusiv presedintele ori ministrul vor face numirile asa cum doresc cei care detin in fapt puterea. Credeti ca daca Sistemul le-ar cere lui Tudorel Toader ori lui Tudose ori lui Dragnea ori lui Johannis sa o renumeasca pe Kovesi, vreunul ar avea curaj sa se opuna???

Pana si Ponta a propus-o pe Kovesi ca asa a vrut Coldea, (si eu am crezut ca datorita negocierii pe care am facut-o cu el). Astazi nu riscul ca justitia sa fie sub control politic ne paste. Nuuuu, nici pe departe! Ci riscul urias ca justitia sa ramana sub controlul Sistemului ocult al Noii Securitati, care o foloseste pentru a detine si exercita abuziv puterea totala in Romania. #fricasiprostiadistrugRomania”, a scris Elena Udrea pe Facebook.