Elena Udrea, o nouă cerere la ICCJ în Dosarul „Gala Bute” VIDEO

Elena Udrea face, luni, o nouă încercare pentru a scăpa de măsura controlului judiciar din Dosarul "Gala Bute".

05 oct. 2015, 06:41
Elena Udrea, o nouă cerere la ICCJ în Dosarul „Gala Bute” VIDEO

Elena Udrea a ajuns, luni la ICCJ, unde se judecă contestaţia sa la măsura controlului judiciar. Până în prezent, fostul ministru a depus mai multe cereri pentru a scăpa de măsura preventivă, dar toate i-au fost respinse.

Astăzi s-a judecat constestaţia la prelungirea măsurii. Om vedea dacă voi scăpa de măsura controlului judiciar„, a declarat Elena Udrea la plecarea de la ICCJ.

Aceasta le-a vorbit jurnaliştilor şi despre procesul în care a dat-o în judecată pe Monica Tatoiu şi pe care l-a pierdut. „Am dat-o în judecată pe Monica Tatoiu pentru nişte afirmaţii pe care le-a făcut la adresa mea, neadevărate şi acuzatoare. Instanţa a considerat că este dreptul la liberă exprimare şi opinie. Am pierdut procesul şi trebuie să plătesc cheltuieli de judecată. O să plătesc, este o hotărâre a instanţei. Am toate conturile blocate. O să văd cum se va înţelege avocatul cu executorul judecătoresc. O să facem o eşalonare a datoriei„, a mai spus Elena Udrea.

Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul „Gala Bute”, fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

CITEŞTE ŞI Elena Udrea a publicat o înregistrare din Paris: „Mâine va fi în metroul din Bucureşti, domnule Iohannis!”