Elena Udrea petrece Paştele în Costa Rica alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov

Adrian Alexandrov va petrece Paştele alături de Elena Udrea, în Costa Rica, după ce aceasta a pierdut unul din gemeni, scrie Cancan.

RomaniaTV.net
05 apr. 2018, 07:54
Elena Udrea petrece Paştele în Costa Rica alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov

Elena Udrea trece prin momente grele pentru orice femeie însărcinată. După ce a anunţat că este însărcinată cu gemeni, aceasta a primit o lovitură grea. În februarie, Elena Udrea a pierdut unul dintre copii, iar medicul care o are în evidenţă i-a recomandat să nu se mai streseze pentru că există riscul să piardă şi al doilea copil.

„Pe 22 februarie, lucrurile erau în ordine. Pe 24 februarie a avut loc o sângerare puternică şi a fost dusă la spital la ora 2 noaptea – este ziua pierderii unuia dintre copii. Din 24 februarie până în prezent este monitorizată din două în două zile. Repaosul este imperativ, nu se recomandă. Ci e imperativ repaosul total. Înscrisurile poarta viza Colegiului Medicilor din Costa Rica, deci nu este doar medicul curant. Ultima evaluare pe care eu o am la mine este din 13 martie 2018, care precizează că există şi risc pentru cel de-al doilea copil”, a precizat avocatul Alexandru Chiciu.

Pentru că Elena Udrea nu poate veni în ţară, iubitul ei a plecat în Costa Rica să-i fie alături cu ocazia Sărbătorilor Pascale. El a postat şi o fotografie pe reţelele sociale. „Minunat”, a fost mesajul transmis de Adrian Alexandrov, alături de o fotografie la malul mării.

„Pe cât de mare mi-a fost bucuria când am aflat că a rămas Elena însărcinată și voi avea gemeni, pe atât de mare mi-a fost tristețea când am aflat că unul din ei s-a pierdut și că Elena a avut probleme cu sarcina. Sunt o persoană căreia îi plac copii foarte mult, sper și îmi doresc ca Elena sa aibă o sarcină ușoară și să ne bucurăm de copilul care se va naște sănătos în noiembrie”, a declarat Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, pentru Cancan.