Elena Udrea, prima reacţie după ELIBERARE. Ce a spus despre revenirea în România

Elena Udrea a fost eliberată, luni, din închisoarea Vilma Curling din Costa Rica, după o decizie a Tribunalului Penal din Pavas.

24 dec. 2018, 21:26
Elena Udrea, prima reacţie după ELIBERARE. Ce a spus despre revenirea în România

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a vorbit cu clienta sa imediat după eliberare.

„Era fericită, bucuroasă că își va petrece sărbătorile alături de fiica ei și familie. Îi era greu să vorbească. Se afla în momentul în care semna actele de eliberare. Se va întoarce cu siguranță în țară. Sunt convins că va avea curaj să se apare în justiția din România. Dacă ea a avut un moment în care s-a îndoit, de data asta sper sa aibă încredere că lucrurile vor decurge normal. Orice clipă petrecută în detenție este o traumă pentru orice om din lume”, a declarat Veronel Rădulescu la România TV.

Prima declaraţie a iubitului Elenei Udrea, înainte de eliberarea acesteia: „În seara de Ajun, Elena vine lângă noi, acasă”

După eliberare, Elena Udrea, alăpturi de Alina Bica, a mers la Departamentul de Migraţie, pentru ultimele verificări. De aici, Elena Udrea poate merge acasă.

Elena Udrea şi Alina Bica, ELIBERATE de Crăciun în Costa Rica. Prima decizie luată de „blonda de la Cotroceni”

Ministerul Public din Costa Rica a cerut eliberarea celor două după ce a primit din partea Ministerului de Justiţie din România documente care atestau retragerea cererilor de extrădare.