Elena Udrea, probleme cu avioanele, a fost dată jos din două aeronave

Cursa Tarom ROT 605 Bucureşti-Timişoara-Bucureşti de astăzi, 31 octombrie, operată cu o aeronavă de tip ATR 42-500, s-a întors din rulaj, conform procedurilor standard în această situaţie, după apariţia unei semnalizări neconcludente la bord, a transmis, pentru MEDIAFAX, compania aeriană.   

RomaniaTV.net
31 oct. 2017, 15:43
Elena Udrea, probleme cu avioanele, a fost dată jos din două aeronave

„Pasagerii au primit asistenţă la sol, conform Regulamentului EC261/2004 privind drepturile pasagerilor, iar apoi au fost preluaţi de o altă aeronavă şi transportaţi către destinaţie. Reamintim că prioritatea Companiei Tarom este de a oferi pasagerilor săi călătorii sigure”, a menţionat Tarom.

Fosta deputată Elena Udrea a postat marţi, la orele prânzului, o relatare din care reiese că plecase cu o cursă Tarom spre Timişoara, dar avionul nu a mai decolat „deoarece ceva e defect la roată”. „O să luăm un alt avion”, a scris Elena Udrea pe o reţea de socializare.

„Tocmai am fost coborâţi din avionul de Timişoara după ce acesta rula deja pe pista pentru decolare, deoarece ceva e defect la o roată. OK, o să luăm alt avion, cu puţină şansă poate chiar unul bun”, a notat Elena Udrea.

Fosta deputată a mai scris că „sâmbătă, avionul cu care am zburat la Cluj a întârziat cu noi cu tot urcaţi deja, pentru că nu avea echipaj”. 

Elena Udrea, dată jos din avion. Ce a păţit blonda lui Băsescu