Elena Udrea s-a DESPĂRŢIT de IUBITUL EI, afaceristul Valentin Chifu

Elena Udrea s-a despărţit de iubitul ei, afaceristul Valentin Chifu. Despărţirea este surprinzătoare, mai ales că cei doi au fost filmaţi în ultimele zile împreună, în diferite ipostaze.

27 aug. 2015, 18:04
Elena Udrea s-a DESPĂRŢIT de IUBITUL EI, afaceristul Valentin Chifu

Radu Cristescu, vicepreşedinte PMP şi apropiat al Elenei Udrea, a dezvăluit la România TV că Elenei Udrea s-a despărţit de Valentin Chifu, după ce tot el, în urmă cu câteva luni, vorbea despre relaţia acestora.

Nu pot să infirm, nici să confirm, dar la o asemenea presiune mediatică era normal ca acesta să fie finalul acestei relaţii. Vă garantez că va reveni nu puternic, ci foarte puternic în politică. La cum o ştiu eu luptătoare, puternică, va avea un cuvânt greu de spus în politica următorilor ani din România„, a declarat Cristescu privind despărţirea Elenei Udrea.

Citeşte şi DEZVĂLUIRI despre bărbatul care se iubeşte cu ELENA UDREA. Cine este VALENTIN CHIFU – VIDEO

Elena Udrea a trecut peste despărţirea de Dorin Cocos şi a trăit o poveste de iubire alături de un bărbat cu 10 ani mai tânăr, care a făcut avere prin afaceri imobiliare. Paparazzii au surprins-o  în această vară pe cea mai controversată blondă din politica românească împreună cu noul său iubit la un restaurant de lux din Parcul Herastrau.

Elena Udrea are dreptul sa iubeasca si sa fie iubita. Acele imagini au fost surprinse intr-un local plin de oameni, deci nimeni nu s-a ferit. E un restaurant din zona Herastrau, plin de oameni si va dati seama ca daca doamna Udrea nu voia sa fie pozata, nu iesea, ramanea in casa. Pentru noi, apropiatii Elenei Udrea, nu este o noutate. Este o relatie mai veche, de anul trecut, a doamnei Udrea. E un tanar pe numele sau Valentin Chifu, care are afaceri in zona imobiliarelor şi a fost alături de ea în aceste momente grele. E o relatie din care se vede ca cei doi se iubesc„, a declarat Radu Cristescu la România TV acum câteva luni.