Elena Udrea şi Traian Băsescu, împreună la nunta cu 3.000 de invitaţi a primarului din Ulmeni, judeţul Maramureş

Nuntă mare în PMP. Primarul orasului Ulmeni din Maramureş, Lucian Morar, s-a căsătorit sâmbătă cu o cunoscută cântăreaţă de muzică populară, Ioana Pricop. La nuntă au fost prezenți prieteni, oameni de afaceri, politicieni, reprezentanți ai administrațiilor locale și județene, directori de instituții și deconcentrate: Cătălin Cherecheș - primarul din Baia Mare, Zetea Gabriel - președintele Consiliului Județean Maramureș, Elena Udrea, Traian Băsescu, deputați și senatori PMP Maramureș Iustin Talpoș, Covaciu Severica.

RomaniaTV.net
29 oct. 2017, 09:47

Primarul Lucian Morar a organizat o nuntă cu adevărat ca în poveşti, iar ineditul a constat în faptul că nunta s-a ţinut în şase localităţi diferite şi s-a transmis totul în direct pentru ca nuntaşii să vadă tot ce se petrece în fiecare locaţie.

Nuntașii au petrecut până dimineață în cele 7 locații din localitățile aparținătoare ale orașului Ulmeni, iar petrecerea continuă și azi cu prânzul miresei, așa ca-n Maramureș.

Elena Udrea a sosit la nuntă într-o rochie neagră lungă din dantelă. Fostul ministru a venit la nuntă neînsoţită de logodnicul ei. Preşedintele Traian Băsescu şi-a făcut apariţia mai târziu şi a venit impreună cu soţia lui, Maria.