Elena Udrea, surprinsă la braţul iubitului în cel mai „fierbinte” loc din Mamaia

Elena Udrea a ales să petreacă minivacanţa de 1 mai în cel mai de fiţe loc din staţiunea Mamaia, clubul Loft. Locaţia  atrage an de an crema lumii mondene şi a devenit de notorietate faptul că un loc la o masă din Loft îţi asigură cu succes prezenţa în tabloidele mioritice.

29 apr. 2017, 14:21

Elena Udrea pare să fi trecut cu bine de sentinţa din dosarul Gala Bute, unde a fost condamnată la şase ani închisoare cu executare, şi a ales să se bucure de minivacanţa de 1 mai în cel mai exclusivist club din Mamaia.

Postările băiatului de bani gata, Codin Maticiuc, au devenit virale în privinţa clubului Loft.

Nu, nu reușesc sa mai fac rost de masa la Loft. Nici macar de una. Primesc cateva mesaje zilnic si prefer sa va explic aici: nu ca nu vrea sa ajut. Dimpotrivă. Doar ca nu se mai poate.

Fix acum 3 săptămâni m-a sunat prietenul meu Dorian Popa fix pe subiectul asta. Ne cunoaștem de relativ putina vreme dar tin foarte mult la el. M-a rugat să-i iau o masa, sâmbăta la Loft Mamaia, oricat de mică. Mândru nevoie mare ca „m-a sunat din timp”. Am înghețat cu telefonul in mana. Cum sa-i explic eu omului asta ca in Romania, la Loft, cand suni cu o luna inainte e deja prea tarziu?!? Cum? Nu ma va crede niciodata, mai ales ca el iese extrem de rar in cluburi in afara concertelor cand e pe scena si nu stie „mersul”. Nu ma va crede nici pentru ca prietenia mea cu patronii Loftului este de notorietate si toata lumea are impresia ca daca nu pot sa-i ajut e pentru ca nu vreau. Fals.

In fine, il sun pe unul din patroni pe loc si ii explic situația si cat de important e pentru mine. Era la Miami, m-a rugat sa-l astept sa vina in țara sa se uite personal pe lista. Trei zile mai tarziu l-am stresat iar. M-a întrebat daca nu poate sa-i dea duminica in loc de sâmbăta. Apoi m-a rugat sa mai astept cateva zile sa vada daca cineva nu plătește. Cu chiu cu vai am reusit găsim cu stres mare. Si asta acum 3 saptamâni!
Poate asa ma credeți ca acum chiar nu mai reușesc sa va obțin masa. Nu ca nu vreau „, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Un milionar a venit cu propria masă la Loft

„Pe la pranz cand se ocupasera mesele, apare milionarul Edy de Romania (porecla de St Tropez) AICI , in buletin Ursescu si poreclit in Romania Edy Mincinosu’. Purta o palarie tip Riviera. O aparitie intotdeauna. Superviza niste ospatari care carau o masa. Si scaune. Masa se vedea ca nu era ca celelalte. Nici scaunele. Intreb, curios. „A sunat sa rezerve, nu mai era loc. I-a zis tipa ca nu mai sunt mese fizic chiar, nici una, imposibil sa-l aseze undeva. Si Edy a intrebat Tipa de la rezervari a ras si a ramas in pom discuţia. „Edy însă nu a glumit. A aparut sâmbătă la prânz in fata Loftului la volanul unuia dintre Rollsurile lui, cel retro, cabriolet. Pe partea din spate a Rollsului avea o masa rabatata si multe scaune puse unele peste altele. Le luase de la Metro. A parcat si a rugat bodiguarzii sa-i trimita ospatari sa care mobila. Asa si-a rezolvat problema”, scrie Cancan.