ELENA UDREA, atac pe Facebook la KOVESI: L-a mângâiat pe frunte pe Blaga. Apropiaţii lui Iohannis au protecţie

ELENA UDREA lansează, pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, un nou atac la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi a ajunctului SRI, generalul Florian Coldea, pe care îi acuză că "exercită puterea în România de o manieră ocultă". Udrea susţine că ultimele declaraţii ale şefei DNA, prin care "l-a exonerat şi mângâiat pe frunte pe Vasile Blaga devoalează, de fapt, protecţia de care se bucură liderii PNL şi apropiaţii noului Preşedinte".

11 mart. 2015, 12:52
ELENA UDREA, atac pe Facebook la KOVESI: L-a mângâiat pe frunte pe Blaga. Apropiaţii lui Iohannis au protecţie

Elena Udrea, reacţionează, prin echipa de comunicare, la declaraţiile de marţi ale procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Kovesi spunea că nu vrea să comenteze atacurile Elenei Udrea la adresa DNA:  „Suntem imuni la astfel de declaraţii. Ne facem treaba. Cred că raspunsul nostru cel mai este să continuam anchetele profesionist, in mod corect şi hotărârile judecătoreşti sunt răspunsul cel mai credibil pe care îl putem da în faţa unor astfel de atacuri”.

În plus, Kovesi anunţa că Vasile Blaga nu este urmărit penal şi preciza totodată că instrumentarea dosarelor nu se face doar pe baza unor denunţuri.

CITEŞTE ŞI DOSARUL MICROSOFT. Kovesi: Nu s-a început urmărirea penală împotriva lui VASILE BLAGA

„Ieşirea de ieri a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Koveşi, prin care l-a exonerat şi mângâiat pe frunte pe Vasile Blaga devoalează, de fapt, protecţia de care se bucură liderii PNL şi apropiaţii noului Preşedinte în această perioadă. Practic, aceştia sunt imuni pentru că este nevoie de ei în vederea schimbării majorităţii parlamentare.

Am putea fi de acord cu declaraţia doamnei Koveşi că denunţurile nu erau suficiente dacă nu exista o fractură logică evidentă şi pentru un copil de clasa întâi: pe baza denunţurilor făcute în care se aminteşte de Vasile Blaga şi alţi lideri PNL, în cazurile lui Dorin Cocoş şi Gabriel Sandu s-a dispus arestul la domiciliu în dosarul Microsoft.

Semn că procurorii au crezut în veridicitatea declaraţiilor şi au probe în acest sens. Mai ales că Dorin Cocoş a prezentat conturi şi facturi concrete în sprijinul spuselor sale”, se arată în postarea Elenei Udrea.

CITEŞTE ŞI TRAIAN BĂSESCU, după filmul postat pe Facebook: Nu a fost un ATAC la Kovesi

Mai mult, este reclamat faptul că, în cazul Elenei Udrea, „s-au luat decizii impuse de conducerea DNA chiar dacă existau doar denunţuri apărute din senin şi doar pe ultima sută de metri a anchetei. Deci, argumentul doamnei Koveşi nu stă în picioare”.

„Ca să fie foarte clar, Elena Udrea nu se bate şi nu atacă instituţiile statului: SRI, DNA sau Înalta Curte. Din contră, procurorii şi judecătorii sunt oameni în care fostul ministru are încredere că vor proceda şi acţiona corect. Singura observaţie este că poate ar fi nevoie de ceva mai mult curaj în aplicarea legii.

Lupta Elenei Udrea este cu şefii a două instituţii: Laura Codruţa Koveşi şi Florian Coldea, care exercită puterea în România de o manieră ocultă.

CITEŞTE ŞI Laura Codruţa Kovesi, reacţie la ATACURILE Elenei Udrea: Suntem IMUNI la astfel de declaraţii VIDEO

Elena Udrea nu este şi nu va fi vreodată o victimă. Cine încearcă să o prezinte ca pe un om înfrânt greşeşte amarnic. Ea este însă o ţintă evidentă şi evoluţiile din dosarele sale (inclusiv informaţiile apărute ieri în presă) dovedesc cu vârf şi îndesat acest lucru. ‪#‎AdevărulFărăCătuşe”, se precizează în mesajul semnat de echipa de comunicare.