Elena Udrea visează din nou să devină mamă. Ce a marcat-o cel mai mult în perioada arestului

Elena Udrea se bucură din plin de libertatea controlată de care beneficiază după ce a scăpat de arestul preventiv. Zilele acestea, fostul ministru se află la mare, alături de mai mulţi prieteni, şi a acordat un interviu pentru postul de televiziune Kanal D.

07 iul. 2015, 18:06
Elena Udrea visează din nou să devină mamă. Ce a marcat-o cel mai mult în perioada arestului

Elena Udrea a recunoscut că, în ciuda problemelor cu legea, speră să devină în curând mamă, mai ales că trăieşte o frumoasă relaţie cu Valentin Chifu.

„Este o relatie de care ma bucur, este mai veche si este un om care a stat langa mine si in cele 72 de zile cat am fost arestata si m-am bucurat ca atunci cand am iesit l-am gasit de asemenea tot alaturi de mine”, a declarat Elena Udrea, pentru Stirile Kanal D.

Citeşe şi Elena Udrea pe plajă, la Năvodari. Ţinuta cu care a atras toate privirile FOTO

Deşi spune că vrea să îşi ţină viaţa privată departe de ochii presei şi ai publicului, fostul ministru a oferit totuşi câteva detalii intime.

Întrebată dacă încă îşi mai doreşte un copil, Elena Udrea a răspuns răspicat: „Cu atat mai mult acum. Cand incepi si iti doresti ceva foarte mult, o data ca sigur ti se intampla, doi – tot Universul lucreaza pentru a duce la indeplinirea a ceea ce-ti doresti. Dar trebuie sa lucreze mai mult decat universul. Acum vreau sa ma bucur de viata cu tot ce iti ofera ea. Traiesc cea mai frumoasa etapa a vietii mele”.

Citeşte şi ELENA UDREA, de pe plajă la Poliţie: „Încerc să nu mă fotografiaţi în costum de baie”

Aflata in vacanta, Elena Udrea se destinde alături de prietenii săi şi de finuţele sale, cu care se joacă pe plajă şi în apă. Totuşi, încă nu poate uita un detaliu din cele 72 de arest preventiv: „M-am trezit la 6:00, intr-o liniste totala (dupa eliberare, n.r.). Nu s-au tras zavoare, nu s-a strigat apel. Nu eram obligata sa stau drepti ca se striga apelul. Nu mi-a venit sa cred ce se intampla. Am vorbit cu persoane care au iesit din arest si imi povesteau acelasi lucru: ca aud sunetul zavoarelor”, a adaugat Elena Udrea.

Citeşte şi Imagini bombă de pe litoral: Elena Udrea a petrecut într-un club de fiţe VIDEO