Elena Udrea, declaraţie ULUITOARE la plecarea din Parlament. Ce i-a urat lui Dorin Cocoş, după ce a denunţat-o

Elena Udrea a declarat, la plecarea de la şedinţa Camerei Deputaţilor, că scopul pledoariei sale a fost acela de a spune "lucruri care trebuie să fie auzite", nu să-i convingă pe colegii săi să nu avizeze arestarea preventivă. Totodată, fostul ministru, acuzată de fapte de corupţie în dosarul "Gala Bute", a avut şi un mesaj pentru Dorin Cocoş, fostul ei soţ, care a depus un denunţ amănunţit la DNA referitor la şpăgile din proiectul Microsoft care au ajuns în campaniile electorale ale PDL şi ale lui Traian Băsescu şi de care a subliniat că Elena Udrea ştia totul.

23 feb. 2015, 16:04
Elena Udrea, declaraţie ULUITOARE la plecarea din Parlament. Ce i-a urat lui Dorin Cocoş, după ce a denunţat-o

„Scopul meu nu a fost să-i conving. Scopul meu a fost să spun lucruri care trebuie să fie auzite. Când le spui de la tribuna parlamentului cred că au exact importanţa pe care ar trebui să le aibă aceste lucruri”, a declarat deputatul Elena Udrea.

Citește și: Elena Udrea, despre COŞMARUL din arest: M-au dezbrăcat şi mi-au luat sutienul. VIDEO

„Nu trebuie să se cadă în cealaltă extremă. Trebuie să avem grijă ca justiția să se facă cu respectarea legii. Când justiția se face cu încălcarea legii, devine deja abuz”, a menționat Elena Udrea.

Întrebată dacă îi este teamă de actuala situație în care se află, Udrea a afirmat: „Vi s-a părut că vreun moment mi-a fost teamă, de când mă știți?”.

Citește și: Elena Udrea, înaintea votului pe a 4-a cerere de arestare: Le voi spune colegilor lucruri de care ei se tem

Totodată, întrebată de jurnaliști dacă a vrut să impresioneze pe cineva cu pledoaria sa, Elena Udrea a adăugat: „Nu povestea mea trebuie să impresioneze, ci povestea miilor de oameni care stau acolo în mod excesiv”.

Elena Udrea a comentat şi situaţia fostului său soţ, Dorin Cocoş, pentru care ICCJ a admis, luni, solicitarea DNA de a-l plasa în arest la domiciliu în dosarul Microsoft, după ce acesta a decis să colaboreze cu procurorii. Întrebată despre denunţul lui Dorin Cocoş, Elena Udrea a spus doar atât: „Îi doresc sa fie eliberat. Nici el nu este vinovat de niciuna din cauze”. În schimb, fostul ministru a refuzat să vorbească despre prietena sa, Ana Maria Topoliceanu, cea care a făcut denunţuri împotriva ei în dosarul „gala Bute”.

Plenul Camerei Deputaților a votat, luni, încuviințarea urmăririi penale și a arestării preventive pe numele Elenei Udrea în dosarul Gala Bute.