Elev BĂTUT CRUNT de profesorul de sport. Copilul s-a ales cu o fractură cranio-facială VIDEO

Un elev a fost bătut crunt de profesor în pauza dintre ore. S-a întâmplat într-o şcoală din judeţul Ialomiţa. Dascălul şi-a ieşit din minţi atunci când copiii au comentat că a sunat de intrare cu două minute mai devreme. L-a lovit pe unul dintre ei şi l-a târât de guler în clasă. Elevul de 12 ani s-a ales cu o fractură la faţă din cauza loviturilor.

15 ian. 2015, 08:12
Elev BĂTUT CRUNT de profesorul de sport. Copilul s-a ales cu o fractură cranio-facială VIDEO

Scandalul s-a petrecut într-o şcoală din localitatea Amara, judeţul Ialomiţa, iar mai mulţi copii au asistat îngroziţi la scenă, informează România TV. Profesorul de sport s-a enervat când elevii au comentat că a sunat mai devreme pentru intrarea la oră. I-a căşunat pe unul dintre ei şi l-a lovit fără milă.

Citeşte şi PROFESOARĂ de LICEU, arestată după ce a întreţinut relaţii INTIME cu ELEVII la scurt timp după ce se MĂRITASE

„L-am luat de gulerul din spate şi l-am luat de faţă, de aici, şi aşa cum am stat de vorbă şi cu domnii de la poliţie…domne l-ai strâns prea tare. Dacă au rămas urmele pe faţă, l-ai strâns tare. După care l-am luat, l-am dus în clasă, l-am mai dojenit, l-am mai certat”, a spus profesorul bătăuş.  

Copilul a fost lovit crunt peste faţă până s-a prăbuşit la pământ. Mama lui l-a luat acasă plin de sânge. Femeia este revoltată de cele întâmplate şi a scos certificat medico legal.

„Are o fractura cranio-faciala. Eu l-am trimis sa se duca la scoala, nu sa vina batut. Am mai avut probleme cu domul profesor Martinescu. La ora de sport, dar asa o urecheala, o palma”, a spus mama elevului bătut.

Citeşte şi Postarea unei fete de 16 ani a lăsat părinţii fără cuvinte: „Aici am rămas însărcinată”

„A sunat de intrare, din declaratiile copiilor cu 2 – 3 min mai devreme, au fost comentarii ca mai era pana sa se sune. Elevul a comentat şi l-a agresat fizic pe elev”, a declarat Cristina Buzoianu, directorul şcolii.

Profesorul s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Deşi mai are doar 4 ani până la pensionare, dascălul riscă acum excluderea din învăţământ.

Potrivit noului regulament de organizare şi funcţionare a unităţilor din învăţământul preuniversitar, publicat în Monitorul Oficial, personalului din învăţământul preuniversitar îi este interzis să aplice pedepse corporale, precum şi să agreseze verbal, fizic sau emoţional elevii sau colegii.

Citeste şi: Noul regulament şcolar INTERZICE PROFESORILOR să-şi agreseze elevii. Vezi ce schimbări s-au făcut