Elev bătut în curtea liceului de cinci adolescenţi de la altă şcoală. Poliţia a deschis dosar penal

Un elev al Colegiului Naţional "Nicolae Bălcescu" din Brăila a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean, după ce a fost bătut de cinci adolescenţi de la o altă unitate de învăţământ, în cauză fiind deschis un dosar penal.

RomaniaTV.net
23 ian. 2018, 12:31
Elev bătut în curtea liceului de cinci adolescenţi de la altă şcoală. Poliţia a deschis dosar penal

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Brăila, Laura Dan, marţi, în jurul orei 11.00, în pauza dintre ore, cinci tineri au pătruns într-un liceu din municipiu şi au mers până într-o clasă unde au invitat un elev să iasă. În curtea şcolii, cei cinci l-au bătut pe elevul de 17 ani.

„Din primele cercetări se pare că incidentul a avut loc pe fondul unui conflict mai vechi. Au fost identificaţi toti cei cinci agresori, fiind vorba despre trei tineri de18 ani şi doi de 16 ani, elevi ai unui liceu din Brăila, care au fost duşi la audieri. Se va întocmi dosar penal pentru lovire sau alte violenţe”, a declarat purtătorul de cuvânt Poliţiei Brăila, citată de news.ro.

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila, Daniel Canciu, după incident conducerea Colegiului Nicolae Bălcescu l-a înştiinţat despre cele întâmplate, urmând să prezinte un raport în cursul acestei zile.

„Am fost sunat de diectorul şcolii, care mi-a spus că cinci persoane au intrat pe poarta mică a şcolii în timp ce singurul paznic al unităţii de învăţământ se afla la poarta mare. Au intrat şi au agresat un elev. Au fost chemaţi părinţii copilului agresat. I-am cerut domnului director să prezinte toate detaliile acestui caz”, a declarat inspectorul general al IIJ Brăila, Daniel Canciu.

Tânărul agresat a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.