Elev bătut fără milă de doi poliţisti în faţa tuturor. Directorul şcolii a asistat la întreaga scenă

Acuzaţii grave la o şcoală din Tulcea. Un elev de 14 ani spune că a fost bătut de doi poliţişti chiar în cabinetul directorului. Scandalul a izbucnit după ce băiatul s-ar fi luat la bătaie cu alţi doi colegi de-ai săi, pe hol.

29 apr. 2015, 16:11
Elev bătut fără milă de doi poliţisti în faţa tuturor. Directorul şcolii a asistat la întreaga scenă

Un incident scandalos a avut loc, miercuri dimineaţa, într-o şcoală din localitatea Mihai Bravu, judeţul Tulcea. Un băiat de 14 ani s-a luat la bătaie cu alţi doi colegi, iar directorul i-a chemat în cancelarie. Pentru că scandalul nu se aplana, directorul a chemat poliţia. Oamenii legii l-au lovit însă pe unul dintre elevi.

„A fost altercatie intre elevi si domnii politai au venit si l-au luat la bataie pe Marian. Vreau sa întreb în ce calitate a dat în copilul meu”, a spus mama revoltataa

Directorul şcolii a asistat la întreaga scenă.

„Eu am discutat ce s-a întâmplat, copiii mi-au spus. A fost lovit de catre politist. I-a dat câteva palme. Deci eram eu, copiii si politia. Am zis: nu se cuvine sa dati în elev”, a spus Vasile Tranucea, directorul unităţii de învăţământ

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Scandal a fost şi într-o şcoală din Vrancea. O mamă acuză profesorul de religie, care este şi preotul comunei că i-a bătut copilul până l-a învineţit. Băiatul a venit acasă plin de răni şi a povestit că a fost lovit cu palmele si cu pumnii de profesor pe holul şcolii. Copilul are acum certificat medical, iar mama a făcut plângere la poliţie.