Un elev din Vrancea a ajuns la spital, după ce a căzut la şcoală când încerca să alunece pe balustradă

Un elev de clasa a V-a a căzut de pe o balustrada interioară aflată la etaj în interiorul clădirii Grupului Şcolar "Grigore Gheba" din localitatea Dumitreşti, judeţul Vrancea. Băiatul de 11 ani a fost preluat de o ambulanță şi dus de urgenţă la spitalul judeţean din Focşani.

RomaniaTV.net
13 mart. 2018, 12:21
Un elev din Vrancea a ajuns la spital, după ce a căzut la şcoală când încerca să alunece pe balustradă

Băiatul a chiulit de la o oră şi s-a jucat împreună cu un coleg pe holul şcolii. S-a urcat pe balustradă, dar s-a dezechilibrat şi a căzut de la aproximativ 2 metri înălţime. 

O femeie de serviciu l-a văzut, iar colegul care îl însoţea a anunţat profesorii. 

”Doi copii de clasa a V-a de la Şcoala Gimnazială din Dumitreşti nu s-au dus la una dintre ore, s-au ascuns într-o toaletă şi, după ce s-a sunat, s-au jucat pe hol. Unul dintre ei s-a dat pe burtă pe o balustradă, s-a dezechilibrat şi a căzut de la aproximativ doi metri înălţime. A fost văzut de femeia de serviciu, ea şi colegul au anunţat cadrele didactice, apoi a fost chemat medicul din localitate şi, bineînţeles, a fost anunţat incidentul la 112. Copilul este în plasament, a fost anunţat şi asistentul maternal. Din câte am înţeles, nu este vorba despre copii problemă, ei au lipsit de la o oră şi erau marcaţi cu absenţă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISJ Vrancea, Bogdan Ciubotaru.

Elevul a fost preluat de ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean din Focşani. A fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral minor şi este supus examenului tomograf.