Elev de clasa a VIII-a, bătut cu bestialitate de colegi. Băiatul, preluat de o ambulanţă şi dus la spital

Un nou caz extrem de violenţă într-o şcoală din România. Un elev de clasa a VIII-a din Lugoj a fost transportat de urgenţă la spital după ce a fost bătut cu bestialitate de colegi.

RomaniaTV.net
14 oct. 2015, 09:40
Elev de clasa a VIII-a, bătut cu bestialitate de colegi. Băiatul, preluat de o ambulanţă şi dus la spital

Un baiat de 13 ani a fost luat cu ambulanta de la scoala, in stare grava, dupa ce a fost batut de colegi. Profesorii au fost cei care au sunat la 112 si au chemat medicii. Incidentul s-a petrecut la Scoala „Eftimie Murgu” din cartierul Cotu Mic din Lugoj, iar elevul batut este in clasa a VIII-a. Dascalii au anuntat si parintii elevului despre incidentul extrem de grav, astfel ca tatal baiatului a venit in graba la scoala.

„L-a lovit cu pumnul. Cred ca are o problema la splina”, a declarat tatal elevului pentru lugojinfo.ro.

Baiatul a fost preluat de catre un echipaj de la ambulanta si, dupa ce i-au acordat primele ingrijiri medicale, doctorii l-au dus la spital. Starea acestuia pare sa fie una buna.

Politistii au anuntat ca au demarat si ei cercetari in acest caz grav.

Incidentul vine după ce zilele trecute o fetiţă de clasa a V-a din Buzău a fost bătută de colegi atât de tare încât a fost luată cu salvarea de la cursuri. Eleva are probleme mari acum, iar părinţii cer să fie adusă la Bucureşti. Tot în Buzău, un alt elev a fost bătut până la leşin în şcoală.