Elev de la un liceu din Vâlcea, cercetat penal după ce a ameninţat o profesoară. Imaginile s-au viralizat pe Facebook VIDEO

Publicat: Vineri, 14 Septembrie 2018 15:14 // Actualizat: Vineri, 14 Septembrie 2018 19:29 // Sursa: romaniatv.net

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic ”Căpitan Nicolae Pleşoianu” din Râmnicu Vâlcea, este cercetat penal pentru ameninţare, după ce în spaţiul public a apărut o filmare în care îi cere unei profesoare să justifice o notă pe care i-a acordat-o şi îi spune acesteia: ”Să te vedem noi pe stradă când ieşi din şcoală!”. De asemenea, Consiliul Profesoral al liceului se întruneşte vineri şi discută cazul.

UPDATE: Consiliul profesoral al Liceului Tehnologic "Căpitan Nicolae Pleşoianu" a decis exmatricularea din şcoală a elevului filmat în timp ce ameninţa o profesoară, el nemaiavând dreptul să se reînscrie la acelaşi liceu. Elevul care a filmat momentul va fi şi el sancţionat, în privinţa sa propunându-se scăderea notei la purtare la 4.

UPDATE: Elevul în vârstă de 20 de ani de la Liceul Tehnologic "Căpitan Nicolae Pleşoianu" din Râmnicu Vâlcea, cercetat penal după ce a ameninţat o profesoară în timpul unei ore, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii din Vâlcea s-au autosesizat şi fac cercetări în cazul unui elev care ameninţă o profesoară, incidentul fiind filmat. Fapta a avut loc, joi, în timpul unei ore de curs de la clasa a XI-a la Liceul Tehnologic ”Căpitan Nicolae Pleşoianu” din Râmnicu Vâlcea, iar pe filmarea postată pe Facebook se vede şi se aude un tânăr care-i spune profesoarei: ”Arătaţi-mi şi mie unde am greşit. Doamnă, sunteţi profesoară şi trebuie să-mi arătaţi unde am greşit. Citeşte acolo! Citeşte şi mie, arată ce-i greşit” îi spune elevul cadrului didactic.

În momentul în care profesoara îi spune că o să-i scadă nota la purtare, elevul îi răspunde: “Eu zic să te gândeşti mai bine! Da mai citeşte o dată lucrarea”. Când profesoara îi atrage atenţia că nu se cuvine să nu folosească pluralul politeţii, tânărul spune: “Ba vorbesc cum vreau eu! Mai citeşte o dată lucrarea! Să te vedem noi pe stradă când ieşi din şcoală!” „Stai să vezi ce o bat când iese din şcoală!” spune elevul, adresându-se colegilor săi care î-l întreabă dacă a primit nota 2.

Inspectorul şcolar general adjunct din cadrul IŞJ Vâlcea, Vetuţa Ciocan, a declarat pentru News.ro, că vineri se întruneşte Consiliul Porfesoral al liceului în care a avut loc incidentul, pentru a lua în discuţie cazul elevului şi sancţiunile care ar putea fi aplicate. Tânărul, care este din localitatea Ocnele Mari, are 20 de ani, a rămas repetent în anul 2016 şi a fost reînscris la liceu în acest an şcolar. El a fost ridicat de poliţie de la domiciliu, vineri dimineaţă, şi dus la audieri.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6890
RON
18 Jan
noapte -5 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H