Elev de liceu agresat de un profesor în Constanţa. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au deschis o anchetă în cazul unui elev de clasa a X-a de la Liceul Teoretic Băneasa din judeţul Constanţa care ar fi fost agresat de un profesor. Până acum, în acest caz nu a fost depusă nicio plângere la Poliţie sau la conducerea unităţii de învăţământ.

RomaniaTV.net
28 ian. 2017, 09:17
Elev de liceu agresat de un profesor în Constanţa. Poliţia a deschis o anchetă

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa au anunţat că, vineri, la Liceul Teoretic Băneasa a avut loc, în timpul unei pauze, un conflict între un elev de clasa a X-a şi un cadru didactic. Profesorul l-ar fi agresat pe elev.

„În urma evenimentului, la nivelul unităţii şcolare se va constitui o comisie care să verifice faptele sesizate, declaraţiile elevului şi pe cele ale profesorului, urmând să se procedeze în conformitate cu prevederile legale. Menţionăm că la unitatea şcolară nu a fost depusă nicio sesizare din partea elevului sau a cadrului didactic. Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa va monitoriza desfăşurarea verificărilor făcute în unitatea şcolară”, a precizat ISJ Constanţa.

Poliţiştii constănţeni s-au sesizat din oficiu în acest caz, făcând cercetări pentru loviri şi alte violenţe. Ei urmează să cerceteze împrejurările în care s-a produs incidentul.

Oamenii legii spun că nu a existat un apel la 112 după acest incident şi nici nu a fost depusă vreo plângere penală deocamdată.