Elevă accidentată mortal după ce a coborât din microbuz. Fetiţa a fost azvârlită la câţiva metri

Accident grav în judeţul Timiş. O elevă de 8 ani a fost lovită în plin de o maşină imediat ce a coborât din microbuzul şcolar. Copila a traversat prin spatele microbuzului şi a fost izbită de un autoturism care circula regulamentar. Din păcate medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru ea.

30 mai 2016, 14:37
Elevă accidentată mortal după ce a coborât din microbuz. Fetiţa a fost azvârlită la câţiva metri

Misiune contra cronometru pentru salvarea unui copil cazut victima unui accident, nu departe de Lugoj. Fetita in varsta de 7 ani venea acasa cu microbuzul scolii, iar soferul a oprit in fata casei parintilor pentru ca micuta sa coboare. A facut insa imprudenta sa traverseze strada prin spatele microbuzului, fara sa se asigure. A fost lovita in plin de o masina care venea pe contrasens. In urma impactului, copila a fost azvarlita la cativa metri si s-a zdrobit de asfalt. Teribila scena s-a petrecut sub ochii mai multor localnici din Bodo.

„A oprit microbuzul. Am vazut cum a coborat si a tasnit efectiv in fata masinii. Stiam ca o sa dea peste ea pentru ca nu s-a uitat deloc in partea dreapta”, a declarat martorul.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, medicii de la Lugoj au venit in mare graba la locul accidentului. Acestia au cerut sprijinul unui elicopter SMURD, iar strada unde s-a petrecut nenorocirea s-a transformat intr-o adevarata unitate de primiri urgenta. Atat medicii, cat si asistentii s-au chinuit din rasputeri mai bine de o ora sa o resusciteze pe fetita. Din pacate, inima ei fragila a incetat sa mai bata.

Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa pe numele soferului care a izbit copilul, urmand sa stabileasca cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Vezi si: Accident mortal în judeţul Brăila. Un biciclist a fost spulberat de un şofer băut