Elevă de 13 ani, şantajată cu fotografii indecente

O copilă de 13 ani din Târgu Jiu a ajuns să fure zeci de bijuterii din casă după ce o prietenă mai mare a ameninţat-o că va publica pozele cu ea dezbrăcată pe toate reţele de socializare. În cele din urmă, copila i-a povestit totul mamei ei, iar cea care o şantaja a ajuns pe mâna poliţiştilor.

09 feb. 2016, 10:57
Elevă de 13 ani, şantajată cu fotografii indecente

Fata de doar 13 ani şi-a făcut singură poze în ipostaze indecente. Mândră de fotografiile ei, adolescenta i le-a arătat şi unei prietene, care, le-a copiat în telefon. Sora fetei, o tânără de 19 ani, a văzut fotografiile şi a început să o şantajeze pe adolescenta în vârstă de 13 ani. Aceasta i-a spus că dacă nu-i dă bani, fotografiile vor ajunge pe internet.

Disperată, adolescenta a furat din casă bijuterii în valoare de cinci mii de lei. Totul a ieşit la iveală în momentul în care mama ei şi-a dat seama că îi lipsesc bijuteriile şi a obligat-o astfel să spună tot.

Copila a spus şi că tânăra de 19 ani o şantajează în continuare. Femeia a mers direct la poliţie, iar oamenii legii au organizat un flagrant. Tânăra a fost prinsă în timp ce primea de la adolescentă suma de 150 de lei.

Fata a fost reţinută şi prezentantă instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi