ŞOCANT: Elevă din Constanţa, îmbătată, drogată, filmată în timp ce făcea sex cu şase colegi la Balul Bobocilor

Părinții minorei vor să se facă dreptate. Ei au făcut o plângere penală pentru viol și perversiuni sexuale.

RomaniaTV.net
20 dec. 2013, 15:44
ŞOCANT: Elevă din Constanţa, îmbătată, drogată, filmată în timp ce făcea sex cu şase colegi la Balul Bobocilor

Un scandal fără precedent este pe punctul să explodeze în învățământul constănțean. O elevă de 15 ani, de la un liceu din Constanța, a fost filmată în timp ce întreținea relații sexuale cu șase colegi.

Fapta s-ar fi petrecut în luna octombrie, după Balul Bobocilor, într-o cameră închiriată. Nu a trecut mult timp până când povestea să facă înconjurul orașului. Postările pe internet la adresa ei sunt inimaginabile și nu pot fi reproduse.

Părinții minorei însă vor să se facă dreptate. Ei au făcut o plângere penală pentru viol și perversiuni sexuale, scrie reporterntv.ro.

Roxana este elevă la un liceu de prestigiu din Constanţa şi mama ei este un avocat cunoscut. Fata de 15 ani a ajuns în ultimele zile vedetă pe Internet, după ce mai multe poze şi filme din timpul unui presupus viol au fost făcute publice. Cazul a fost preluat de către Parchetul Judecătoriei Constanţa.

Polițiștii au reușit deja să-i identifice pe o parte dintre tinerii participanți la cele întâmplate după Balul Bobocilor. Nici nu le-a fost greu, pentru că în imaginile filmate chiar de ei, li se văd clar fețele, iar unul chiar își dă numele.

Cazul, cel mai grav de până acum în rândul elevilor, este și în atenția procurorilor. „Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a fost înregistrată în data de 20.12.2013 o plângere penală formulată de numita (…) pentru săvârșirea infracțiunii de viol”, se arată în comunicat.     

În timp ce fata susține că a fost drogată și abuzată, mai mulți liceeni o contrazic în mesajele postate pe site-urile de socializare. Unora, adolescenta chiar le-a răspuns. 

Puteam să jur că nu ai sânge în instrument să răspunzi la aia cu pozele dezbrăcată oricum ești o (…) în ochii mei și tot liceul crede asta !!!“, scrie un elev. Altul o întreabă: „De ce toți iși bat joc de tine ? :))“, iar ea îi răspunde: „Nu iși bate nimeni joc de mine, sunt doar unii ratați cu anonim care se cred interesanți, păcat că sunt prea proști și mă cam doare undeva de ce zic ei“. .

Adolescenții implicați în acest scandal sexual vor fi chemați, pentru audieri, la poliție. „ISJ Constanța solicită organelor competente să ia act de aceste presupuse fapte și să  le verifice, urmând a ne fi comunicate  rezultatele  anchetei pentru a  putea demara cercetări la nivelul unităților  școlare”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean. Psihologii caracterizează acest comportament drept unul teribilist, cauzat de anturaj.

Adolescenta de 15 ani va fi și ea audiată de oamenii legii.