Eleva din Vaslui violată până la leşin, BATJOCORITĂ de agresori: „Nu a fost viol, ci sex-surpriză”

Rudele şi apropiaţii celor care au batjocorit o elevă din Vaslui duc o campanie de denigrare a adolescentei atât pe reţelele sociale, cât şi în comunitatea locală.

14 iul. 2015, 06:19
Eleva din Vaslui violată până la leşin, BATJOCORITĂ de agresori: „Nu a fost viol, ci sex-surpriză”

Presiunile asupra tinerei violate în noiembrie 2014, în timp ce se întorcea de la şcoală, au început odată cu arestarea celor şapte agresori şi au escaldat după ce au fost puşi în libertate. Apropiaţii agresorilor judecaţi pentru viol şi lipsire de libertate spun despre victimă că „a distrus şapte familii” şi că ar fi instigat să fie violată, scrie adevarul.ro.

Startul campaniei de denigrare a fost dat de mama unuia dintre violatori. Dorina Burada, mama celui care a acostat eleva pe stradă, a creat un grup pe Facebook, intitulat „Apel către toţi cei care o cunosc pe M.R.M. (n.r. -numele victimei minore este scris în clar pe reţeaua socială)”. „Vă rugăm dacă o cunoasteţi şi ne puteţi ajuta să lăsaţi comentarii în acest grup”, transmite mama violatorului Silviu Burada.

CITEŞTE ŞI Reacţie halucinantă a tinerilor care au VIOLAT o elevă până la LEŞIN

Avocata care o apără pe elevă spune că tactica de a acuza victima este practicată în majoritatea cazurilor de viol. În speţa de faţă, umilinţa publică şi presiunea la care este supusă tânăra o fac să depăşească foarte greu trauma suferită.

Fata s-a retras în sine, se simte umilită şi nu cred că îşi va reveni foarte curând. La început, când toată lumea i-a sărit în cap cum că ea este oarecum vinovată, ea chiar s-a simţit vinovată şi chiar mă întreba dacă ea a făcut ceva ca să i se întâmple aşa ceva. A urmat şedinţe de recuperare la psiholog, în urma cărora a devenit ceva mai încrezătoare. La ţară, e altfel. Comunitatea locală are o anumită mentalitate„, a precizat avocata Mioara Donosă.

În timp ce adolescenta este umilită şi înjurată, violatorii, transformaţi în victime, primesc mesaje de susţinere. În opinia tinerilor din localitatea Văleni, unde s-a petrecut drama fetei, violul nu există, ci doar noţiunea de „sex surpriză”.

Hai să susţinem un pic baieţii din Văleni ! ! ! Susţinem Reforma: «Nu meritam 5 ani pentru 5 minute ! ! !». «Vrem pedeapsa egala cu durata plăcerii ! ! !». Nu se cheamă VIOL ,este doar SEX SURPRIZA!”, scrie pe Facebook un utilizator cu numele „Răzvan Rău„, susţinător al violatorilor.