Eleva dispărută din Tulcea: S-a îndrăgostit şi a devenit vulnerabilă. Din olimpică a ajuns ultima din clasă

Andreea Mădălina Popa, adolescenta dispărută din Tulcea, este căutată din data de 12 februarie. Profesorii şi familia spun că fata a suferit transformări radicale atunci când s-a îndrăgostit şi din olimpică la română, a ajuns ultima din clasă.

24 feb. 2014, 20:19
Eleva dispărută din Tulcea: S-a îndrăgostit şi a devenit vulnerabilă. Din olimpică a ajuns ultima din clasă

Andreea Mădălina Popa, în vârstă de 16 ani, era mândria şcolii. Născută în satul Cişmeaua Nouă, comuna Casimcea, la aproximativ 80 de kilometri distanţă de Tulcea, ea a urmat clasele V – VIII la Liceul „Ion Creangă” din Tulcea, scrie adevarul.ro. În anul admiterii, nu exista secţia de Învăţători – Educatori, însă a preferat să rămână aici şi astfel a ajuns la Secţia Ştiinţe Sociale.

„Până în clasa a IX-a a avut rezultate foarte bune. A fost olimpică naţională la Limba română. Numai că s-a schimbat pe parcurs. Am aflat de la colegii ei că s-a îndrăgostit şi a devenit vulnerabilă când s-a despărţit de prietenul ei”, a povestit Emil Gherghescu, directorul liceului.

Citeşte şi Căutări DISPERATE în cazul elevei DISPĂRUTE din Tulcea. Vezi mesajul EMOŢIONANT al familiei

Din acel moment, viaţa ei s-a schimbat radical. A început să lipsească de la şcoală, s-a mutat de la internetul liceului la cel al unei unităţi şcolare apropiate care era mixt şi a început să ia note slabe. Primul semestru din acest an l-a terminat cu media 6,83, fiind ultima din clasă. Mai mult, a acumulat 43 de absenţe, dintre care doar 8 au fost motivate, şi astfel i s-a scăzut nota la purtare cu 3 puncte.

La nivelul judeţului Tulcea s-a format o celulă de criză pentru găsirea minorei. În data de 12 ianuarie 2014, ziua dispariţiei, ea îşi dăduse întâlnire cu fratele ei cel mare, dar nu a mai ajuns. La scurt timp, mama ei a primit de la ea un sms în care îi spunea: „Îmi pare rău ce fac! Dimineaţă o să mă găsiţi în Dunăre”. La scurt timp, fratele ei a anunţat disperat Poliţia.

Andreea Mădălina Popa este brunetă, are ochii căprui şi buze groase. În ziua dispariţiei purta o haină de stofă neagră, pantaloni albaştri şi un pulover crem.

Citeşte şi Adolescentă de 16 ani, dispărută în condiţii misterioase de la internatul liceului. Poliţia este în alertă