Elevi bătuţi în şcoală de mama unei fete. Poliţia a intervenit şi a amendat-o pe femeie cu 4.500 de lei

Doi elevi de la Şcoala nr. 8, din Botoşani, au fost bătuți de mama unei colege chiar în interiorul instituţiei de învăţământ.

RomaniaTV.net
21 mai 2018, 14:46
Elevi bătuţi în şcoală de mama unei fete. Poliţia a intervenit şi a amendat-o pe femeie cu 4.500 de lei

Scandalul a început la ora de Educaţie Fizică, atunci când două clase, una de-a VI-a și una de-a VIII-a se aflau pe terenul școlii. Doi elevi de clasa a VIII-a se jucau cu mingea și la un moment dat aceasta a ajuns la F.L., o fată din clasa a VI-a. Ea a reacționat ciudat și le-a aruncat mingea peste un gard, lucru care a provocat o încăierare în toată regula ce s-a terminat în toaleta băieților.

Eleva și-a chemat mama în ajutor, care a ajuns la scurt timp, a pătruns în școală și i-a bătut pe cei doi băieți cu care a intrat fiica sa în conflict. Potrivit botosaneanul.ro, ambii au fost loviți cu pumnii, având mai multe echimoze în zona gâtului sau pe spate. Părinții i-au dus la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru a le scoate certificate medico-legale.

Imediat după incident, directorul adjunct de la Școala nr. 8 a sunat la 112 și a solicitat ajutor. Până la sosirea jandarmilor a încuiat ușa școlii, pentru ca femeia violenta sa nu intre din nou în școală. „Respectiva persoană a fost sancționată cu suma de 4.500 de lei„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.