Elevi jigniţi şi ameninţaţi de profesoara lor: „Nu-mi place de voi, vă dau nota doi”

Zeci de copii au fost jigniti si amenintati de profesoara lor, in doua scoli din Bucuresti. De la catedra, femeia le arunca elevilor cuvinte grele. O demonstreaza o inregistrare revoltatoare, care i-a scos astazi in strada pe parinti. Oamenii nu vor sa isi mai lase copiii la ora de tehnologie si au facut plangeri impotriva profesoarei, la Inspectoratul Scolar si la Protectia Copilului.

RomaniaTV.net
22 oct. 2018, 18:52
Elevi jigniţi şi ameninţaţi de profesoara lor: „Nu-mi place de voi, vă dau nota doi”

„Va dau la toti 2, de la un capat la altul! Natie de mahalagii, de prost crescuti, cu aere de genii, astia sunteti!”,sunt cuvintele profesoarei de tehnologie, care preda la doua scoli din sectorul 6. De la inceputul anului, in fiecare zi, si-ar fi tratat elevii cu reprosuri si amenintari, acuza parintii.

Parintii sunt hotarati sa nu isi mai lase copiii sa intre la ora de tehnologie, pana cand profesoara nu va fi data afara din sistem. Asa ca au iesit in strada ca sa protesteze.

Profesoara nu este la prima abatere. A fost data afara din alte doua scoli pentru acelasi comportament, dar e revenit in sistem dupa ce a luat examenele cu note mari. Are avizul psihologic la zi.

Aceeasi profesoara a fost amendata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii anul trecut. Acum, a rabufnit din nou in clasa, cu inca o declaratie socanta.