Elevi puşi să pupe caietele colegilor cu temele făcute corect, acuzaţii grave la adresa unei profesoare de engleză

Scandal la o școală din București. O profesoară de engleză este acuzată că îi umilește pe elevii care nu își fac temele. Inspectoratul Școlar al Municipiului București va face verificări la Școala Gimnazială "Sfântul Andrei".

21 nov. 2017, 10:00
Elevi puşi să pupe caietele colegilor cu temele făcute corect, acuzaţii grave la adresa unei profesoare de engleză

O profesoară de engleză de la Şcoala Gimnazială „Sfântul Andrei” din Capitală este acuzată de mai mulţi părinţi că-şi umileşte elevii în timpul orelor. Pe un grup online, părinții au povestit scenele greu de imaginat.

„Eu una nu sunt de acord cu atitudinea şi comportamentul acesta faţă de copilul meu, care este atât de afectată încât nu mai vrea să participe la ora doamnei de engleză. Vi se pare normal sa fie scosi in fata clasei, pusi la zid ca la politie si fotografiati? Nu mi se pare normal cum se comportă şi cum ţipă la copii, chiar nu mi se pare normal„, spune un parinte suparat.

Vezi si: Elevii, umiliţi şi ameninţaţi la şcoală. Un studiu scoate la iveală date îngrijorătoare

Alt parinte ar fi spus ca profesoara „Le-a cerut să pupe caietele celor cu tema facuta corect”.

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti va face verificari la Scoala Gimnaziala „Sfantul Andrei” in cazul unei profesoare de Limba engleza care ar fi facut poze unor elevi care nu si-au facut tema.

„Stim inca de ieri ca exista un grup de discutii al parintilor pe Facebook. Stim ca acest tip de discutie a generat aparitia in presa a unui material referitor la doamna profesoara de Limba engleza. Am discutat imediat cu directorul unitatii de invatamant si cu profesoara de Limba engleza. S-au luat niste note de relatii in acest sens si s-a facut o nota catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie formata o echipa de inspectori care sa mearga intr-o verificare in unitatea de invatamant pentru a discuta in mod direct cu profesorul si cu conducerea unitatii de invatamant”, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al ISMB, Maria Stefania Manea.

Potrivit acesteia, profesoara de Limba engleza ar fi recunoscut faptul ca le-a facut poze elevilor care nu si-au facut tema.

„Cert este ca pana la acest moment profesoara de Limba engleza confirma faptul ca le-a facut fotografii elevilor care nu au avut tema facuta”, a mai afirmat Maria Stefania Manea.