Părinţii elevilor din Bucureşti au cerut reluarea cursurilor. Şcoli închise şi joi în Bucureşti

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis să se reia, joi, cursurile în învăţământul preşcolar, primar, gimnazial şi liceal din Capitală. Elevii care nu pot ajunge, joi, la şcoală din cauza vremii, pot lipsi de la cursuri, urmând ca absenţele să le fie motivate, la solicitarea părinţilor.

29 ian. 2014, 14:08
Părinţii elevilor din Bucureşti au cerut reluarea cursurilor. Şcoli închise şi joi în Bucureşti

UPDATE: TOATE SCOLILE DIN BUCUREŞTI sunt inchise si joi

 

Având în vedere datele primite de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenta, joi, vremea se va linişti. ISMB a trimis un comunicat de presă, conform căruia joi cursurile se reiau, dar în situaţiile în care elevii nu pot ajunge la şcoală din cauza zăpezii, absenţele vor fi motivate la solicitarea părinţilor, de către diriginţi şi învăţători.

Am primit multe solicitări de la părinţi ca să se reia cursurile de joi. Unii părinţii s-au alertat când au văzut cât de tare ninge astăzi (miercuri n.r.), însă dacă sunt situaţii în care părinţii consideră că trebuie să îşi ţină copiii acasă din cauza condiţiilor meteo, din cauza distanţei de transport, copiii pot lipsi, iar absenţele se motovează fără probleme. Profesorii vor fi la şcoală de joi„, a declarat pentru RomaniaTV.net purtătorul de cuvânt al ISMB, Marian Banu.

Citeşte şi: ŞCOLI ÎNCHISE: Mai multe judeţe au decis suspendarea cursurilor şi joi

Aceasta este ultima săptămână de şcoală din semestrul I, vacanţa intersemestrială fiind programată de sâmbătă 1 februarie până duminică 9 februarie.

Şcolile şi grădiniţele din Capitală au fost închise luni, marţi şi miercuri, din cauza vremii nefavorabile.