Elevii din Iaşi surprinşi făcând sex în baia liceului, SANCŢIONAŢI la şcoală

Cei doi elevi de clasa a IX-a filmaţi, la începutul acestei luni, în timp ce întreţineau relaţii sexuale în toaleta Liceului "Ion Neculce" din Târgu Frumos au fost sancţionaţi, prin scăderea la 3 a notei la purtare.

11 feb. 2013, 18:27
Elevii din Iaşi surprinşi făcând sex în baia liceului, SANCŢIONAŢI la şcoală

Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, elevii implicaţi în incident vor beneficia, totodată, de consiliere psihopedagogică, scrie Mediafax.

„Inspectoratul Şcolar Judeţean va monitoriza unitatea de învăţământ cu privire la modul de implementare a planului de măsuri propus, la consilierea familiilor şi la măsurile luate pentru respectarea regulamentului şcolar şi a normelor de conduită în colectivitate. De asemenea, vor fi organizate în şcoli lecţii cu părinţii, pentru a preveni apariţia unor asemenea incidente.”, a declarat Camelia Gavrilă, şeful ISJ Iaşi.

Un filmuleţ cu doi elevi de clasa a IX-a de la Liceul „Ion Neculce” din Târgu Frumos care întreţin relaţii sexuale în toaleta şcolii a fost postat pe internet, la începutul acestei luni, conducerea unităţii de învăţământ declanşând o anchetă în acest caz.

 

REACŢIA ministrului Educaţiei după ce doi elevi au fost filmaţi făcând SEX în toaleta şcolii