Elevii din Vaslui din două clase, admişi la facultăţi de medicină din ţară. O profesoară de chimie i-a format pe toţi

Elevii din Vaslui din două clase au fost aproape toți admiși la facultăți de medicină din țară. Toți au fost pregătiți de profesoara de chimie Elena Gosav de la liceul „Mihail Kogălniceanu”. Profesoara a reușit să formeze, de-a lungul carierei, peste 400 de viitori medici și ulterior a fost și tratată de unii dintre ei.

17 aug. 2018, 09:04
Elevii din Vaslui din două clase, admişi la facultăţi de medicină din ţară. O profesoară de chimie i-a format pe toţi

„Pot spune că am avut norocul să fiu pacienta unor foști elevi și am fost tratată foarte bine”, a spus Elena Gosav, profesoară de chimie Liceul „Mihail Kogălniceanu’ Vaslui, pentru bzv.ro.

Citeşte şi REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ 2018: Fiica cea mică a lui Emil Boc a intrat la Facultatea de Medicină Dentară. Vezi ce nota a luat

De 24 de ani, Elena Gosav formează medici. Anul acesta a avut însă parte de o mare surpriză, pentru că 31 de elevi din două clase au fost admiși la facultăți de profil din țară.

„Am aici o fostă elevă cu care am ținut legătura până la 9 seara, când nu se mai afișau rezultatele și trăiam tensiunea la Iași. Așteptam. După aia, am împărtășit cu ei bucurii până pe la 12 noaptea, pe net, felicitări și bucurii. Da, v-am spus, am jucat cu ei în teren’, a mai spus profesoara de chimie.

Viitorii medici au alocat mult timp învățatului, dar au credința că merită efortul. O cunoaște cel mai bine un olimpic național la chimie.

„Până să intru la liceu, nu pot să spun că am iubit chimia, dar din clasa a IX-a… Deci o iubesc efectiv’, spunea Adelina Munteanu – admisă UMF Cluj.

Irina, boboc la Facultatea de Medicină din Iași a fost și ea pregătită de Elena Gosav

„Mie nu mi s-a părut foarte grea, din simplul fapt că am învățat, dar au fost câteva probleme care mi-au dat bătăi de cap, dar am încercat să le rezolv’, a mărturisit Irina Dumitrescu.