Elevii au intrat în VACANŢA DE PRIMĂVARĂ

Elevii din învăţământul preuniversitar şi preşcolarii au intrat vineri, 5 aprilie, în vacanţa de primăvară, urmând a se întoarce la cursuri luni, 15 aprilie, potrivit calendarului anului şcolar 2012-2013 aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

01 apr. 2013, 11:37
Elevii au intrat în VACANŢA DE PRIMĂVARĂ

În intervalul 1 – 5 aprilie elevii şi preşcolarii participă la activităţi educative extracurriculare şi extraşcolare în programul ”Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. Astfel, în această săptămână nu se vor organiza cursuri conform orarului obişnuit al unităţii de învăţământ iar programul ”Să ştii mai multe, să fii mai bun!” se va desfăşura în conformitate cu un orar special.

În perioada 2 – 7 aprilie, Ministerul Educaţiei Naţionale organizează etapele naţionale ale olimpiadelor şcolare pe discipline de învăţământ şi, după caz, ale concursurilor şcolare.

Anul şcolar se va încheia în data de 21 iunie, potrivit aceluiaşi calendar. Vacanţa de vară va începe pe 22 iunie şi se va încheia pe 15 septembrie, urmând ca pe data de 16 septembrie să înceapă anul şcolar 2013-2014.