Elevul din Râmnicu Vâlcea care şi-a înjunghiat un coleg, arestat preventiv

Elevul de 16 ani din Râmnicu Vâlcea care şi-a înjunghiat un coleg mai mare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

27 oct. 2016, 12:08
Elevul din Râmnicu Vâlcea care şi-a înjunghiat un coleg, arestat preventiv

Magistraţii Tribunalului Vâlcea au admis propunerea procurorilor de emitere a unui mandat de arestare preventivă pe numele elevului de 16 ani care a înjunghiat cu un briceag un coleg mai mare. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Piteşti.

Un elev de 17 ani de la liceul „General Magheru” din Râmnicu Vâlcea a fost înjunghiat, miercuri dimineaţa, înainte de a intra la ore, de un coleg de-al său în vârstă de 16 ani. Cei doi elevi s-au luat la bătaie chiar înainte de ore. La un moment dat, cel de 16 ani l-a înjunghiat cu un briceaj pe celălalt în zona cervicală.

Echipajele de ambulanţă au sosit imediat la faţa locului, însă le-a fost greu să îl stabilizeze pe tânăr deoarece lama cuţitului atinsese şi zone mai sensibile. Iniţial, băiatul a fost transportat în stare critică la un spital din Râmnicu Vâlcea, ulterior fiind transferat la un spital din Capitală.

Se pare că totul a pornit de la o fată.

Miercuri, elevul agresor a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tentativă de omor. Joi, el a fost prezentat în fața magistraților Tribunalului Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi SCANDAL în Râmnicu Vâlcea. Un elev, în stare critică după ce a fost ÎNJUNGHIAT înainte de ore de un coleg